Crop top & Bra top: Ήρθε η στιγμή να δείξεις τους κοιλιακούς σου

Ήσουν προνοητικό κορίτσι κι όλο το χειμώνα επισκεπτόσουν τακτικά το γυμναστήριο κι έτσι τώρα έχεις αποκτήσει μια επίπεδη και τονισμένη κοιλιά. Η βιομηχανία της μόδας σκέφτηκε φέτος να σε ανταμείψει για τους κόπους σου γι’αυτό και λάνσαρε την τάση με το «κομμένο» μπλουζάκι (croptop) και το μπλουζάκι – σουτιέν (bratop).

Για του λόγου το αληθές, ξεκίνα να μετράς οίκους μόδας που παρουσίασαν δημιουργίες με cropκαι bratops: Balenciaga, Versace, Louis Vuitton, Philosophy by Alberta Ferretti, Richard Chai, Alexander Wang και Jason Wu.Click to view slideshow.

Πως φορέθηκε η τάση

Μπορεί κατά τη δειλή, πρώτη εμφάνιση της συγκεκριμένης τάσης την άνοιξη του 2012 να περιορίστηκε στην έκθεση του midriff(άνω κοιλιακοί), ένα χρόνο μετά επέστρεψε τολμηρή και σε ποικίλα σχέδια.

Έτσι, λανσαρίστηκε έντονα το bra top, το top δηλαδή που μιμείται το σουτιέν και εκθέτει μεγάλο μέρος της κοιλιακής χώρας. Παρόλο που σαν τάση είναι αρκετά τολμηρή όταν συνδυάστηκε με ταγιέρ, έδωσε ένα σέξι και ταυτόχρονα σοφιστικέ αποτέλεσμα.

H Miroslava Duma με ταγιέρ με bra top

Παράλληλα, το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις αν συνδυάσεις ένα crop top με pencil φούστα και γόβες.

Sporty chic σύνολο για τη Nicole Trunfio

H Kylie Jenner συνδύασε το crop top με pencil φούστα & γόβες

Το crop top αποτελεί αναμφίβολα ένα ευέλικτο ρούχο που έχει μόνο μία απαίτηση: επίπεδη κοιλιά. Δεν χρειάζεται μια γυναίκα να διαθέτει sixpackκοιλιακών και υπάρχουν crop tops που φτάνουν πολύ κοντά στη γραμμή της μέσης αφήνοντας ελάχιστο δέρμα εκτεθειμένο, ωστόσο δεν συγχωρούν τα «σωσίβια» κι επειδή μια γυναίκα είναι πιο όμορφη όταν αισθάνεται βολικά μέσα στα ρούχα της, αν η μεζούρα σου έχει αντίθετη γνώμη, καλύτερα να ξεχάσεις τη συγκεκριμένη τάση.

Για όσες θέλουν να τη δοκιμάσουν οι επιλογές είναι απεριόριστες:

Δίνει ρομαντικό look όταν συνδυαστεί με midi κλος φούστα. Παρεμπιπτόντως, όταν φοράμε croptopείναι καλό να ακολουθούμε το χρυσό κανόνα του στυλ: Όσο πιο κοντό το ένα ρούχο του συνόλου, τόσο πιο μακρύ το άλλο. Δεν είναι απόλυτο, αλλά είναι μια καλή κατευθυντήρια γραμμή…

Crop top & κλος φούστα για τη Zoe Saldana

Ρομαντικό look για τη Sarah Jane Crawford με δαντελένιο crop top & μακριά κλος φούστα

…που μπορείς να μην ακολουθήσεις και να συνδυάσεις το crop top με σορτς όπως η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αλλά ΟΚ, πρόκειται για την Αλεσάντρα Αμπρόσιο! Αν θέλεις να συνδυάσεις το croptopμε σορτς, προτίμησε ένα σε χαλαρή γραμμή.

Η Alessandra Ambrosio με crop top και κοντό σορτς

Επίσης, το crop top συνδυάζεται τέλεια με ψηλόμεσα στενά παντελόνια (παρατήρησε το total white look της Βανέσα Χάτζενς) και με χαλαρά, boyfriend jeans. Η Σιένα Μίλερ προσάρμοσε το croptopστο boho στυλ της και η Ριάνα στο δικό της πιο υπερβολικό, ακραίο στυλ.Click to view slideshow.

Τέλος, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να κάνεις λάθος αν συνδυάσεις το crop top με μάξι φούστα. Πρόκειται για την απόλυτη συμμετρία του μακρούς!

Η Claudia Lee συνδύασε το crop top με μάξι floral φούστα

Ιδού οι επιλογές που θα βρεις αυτή την εποχή στην αγορά:Click to view slideshow.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις That’s Life