Υποστήριξη για animated GIF στο νέο ShareFactory του PS4

Μαζί με την κυκλοφορία του PS4 Pro, η Sony αναβάθμισε και την εφαρμογή ShareFactory στην έκδοση 2.0. Εκτός από ένα επανασχεδιασμένο interface, το πιο εντυπωσιακό νέο χαρακτηριστικό του, είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε animated GIF εικόνες από το gameplay ή τις cutscenes των παιχνιδιών! Εκτός αυτού υπάρχει πλέον η δυνατότητα να δημιουργείτε κολάζ από screenshots που κρατάτε ενώ παίζετε,

και να τα προσαρμόζετε με κορνίζες και κείμενο.

Τα παραπάνω λειτουργούν και στις δύο εκδόσεις της κονσόλας, όμως ειδικά στο PS4 Pro θα τραβάει screenshots σε ανάλυση 4K. Όλα αυτά μπορείτε έπειτα να τα μοιράσετε στα social media που έχετε συνδέσει με το λογαριασμό σας στο PSN. Άλλες βελτιώσεις στην έκδοση 2.0 είναι η υποστήριξη για pan και zoom στα gameplay video που δημιουργείτε, γρηγορότερο export, όπως επίσης καινούργια αυτοκόλλητα και μία νέα γραμματοσειρά.

Όσον αφορά τις μελλοντικές εκδόσεις του ShareFactory, η Sony ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει υποστήριξη για export στα 60 fps και import μουσικών κομματιών της επιλογής μας. Ακόμα πιο εντυπωσιακή θα είναι η εισαγωγή commentary με ήχο και βίντεο τύπου green-screen!

The post Υποστήριξη για animated GIF στο νέο ShareFactory του PS4 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα