Το WoW: Legion εκτοξεύεται πάνω από τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές!

To World of Warcraft αποτελεί μία σταθερή αξία για τον κόσμο των MMORPG, καθώς μπορεί να έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 12 χρόνια από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Η Blizzard έχει κατορθώσει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των

gamers, καθώς τα νέα expansions εμπλουτίζουν και επεκτείνουν διαρκώς τον εξαιρετικά πλούσιο κόσμο του. Ωστόσο, το WoW δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε, καθώς απέχει αρκετά από τις ημέρες που οι subscribed users ξεπερνούσαν τους 15 εκατομμύρια χρήστες. Μάλιστα, λίγο πριν το καλοκαίρι το MMORPG της Blizzard υπολογίζεται ότι «μετρούσε» κοντά στους 5.5 εκατομμύρια χρήστες.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο με την κυκλοφορία του expansion Legion, καθώς μπορεί καλά-καλά να μην έχουν περάσει δύο μήνες από το release του, ωστόσο το τελευταίο expansion έγινε η αιτία για να επιστρέψουν ξανά οι gamers στο WoW! Σύμφωνα με τον Tom Chilton, game designer του World of Warcraft και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Blizzard, οι subscribed users του αγαπημένου MMO έχουν πλέον ξεπεράσει τα 10.1 εκατομμύρια. Αν και ο ίδιος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, τόνισε ότι στόχος είναι οι 12 εκατομμύρια users. Επιπλέον, ο ιθύνων νους του WoW δήλωσε χαρακτηριστικά αυτή τη στιγμή υπάρχει και ο «εσωτερικός ανταγωνισμός» που ακούει στο όνομα Overwatch. Αν και η επίσημη θέση της Blizzard είναι πλέον να μην ανακοινώνονται τα νούμερα των gamers που λιώνουν με τον κόσμο του WoW, ο Chilton μάλλον παραβίασε την εντολή που έχει δοθεί στο team του World of Warcraft. Όπως και να ΄χει, το Legion είναι ήδη πετυχημένο και δείχνει να ακολουθεί την πορεία των προηγούμενων expansions του WoW που γινόντουσαν η αιτία για να επιστρέψουν ξανά οι gamers στον κόσμο του γνωστού MMO.

The post Το WoW: Legion εκτοξεύεται πάνω από τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα