Το Get Even κατάφερε να μας ανατριχιάσει με τα trailers του!

Τι είναι αληθινό; Αυτό είναι το κεντρικό concept και το ερώτημα που προσπαθεί να απαντήσει το φιλόδοξο Get Even, ένα project που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός indie studio με μία μεγάλη εταιρεία Publishing. Το Get Even είναι «παιδί» του studio The Farm 51, το οποίο αποτελείται από 3 Πολωνούς βετεράνους στο χώρο του gaming και η

αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που η Bandai Namco ενδιαφέρθηκε για αυτό, όμως, είναι σίγουρο ότι η ποιότητα ανέβηκε αρκετά.

Τα trailers που θα δεις παρακάτω βγάζουν μια έντονα σκοτεινή ατμόσφαιρα, με έναν κόσμο ο οποίος είναι πια άμεσα συνδεδεμένος με την τεχνολογία. Η όλη αισθητική με την τεχνολογία και τη σκοτεινή, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα θυμίζει Black Mirror και αν το παιχνίδι παίξει τα χαρτιά του σωστά έχει προοπτικές να μας συναρπάσει. Όλα είναι μυστηριώδη, ανατριχιαστικά και σκοτεινά, με τα ερωτήματα να δημιουργούνται συνέχεια και τις απαντήσεις να κρύβονται μέσα στο gameplay του παιχνιδιού. Το Get Even θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου, όπου και θα πάρεις το ρόλο του Cole Black για να σώσεις μια κοπέλα που έχει παγιδευτεί με εκρηκτικά. Μπορείς από τώρα να ανυπομονείς παρέα με το PC, το PlayStation 4 ή/και το Xbox One σου (και μπορείς στο τσακίρ κέφι) να κάνεις και μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού!

The post Το Get Even κατάφερε να μας ανατριχιάσει με τα trailers του! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα