Τίτλοι τέλους για τη σειρά Disney Infinity!

Με μία κίνηση που σίγουρα «ξάφνιασε» όλο τον κόσμο της βιομηχανίας του gaming, η Disney Interactive ανακοίνωσε το αιφνιδιαστικό τερματισμό της γνωστής και πετυχημένης σειράς toys-to-life figures «Disney Infinity». Όπως έγινε γνωστό, η παραγωγή νέων Disney Infinity figures πρόκειται να σταματήσει μέσα στον επόμενο μήνα και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Disney Interactive, John Blackburn, προτού οι toys-to-life

figures με τους ήρωες της Disney (αλλά και από τους κόσμους του Star Wars και της Marvel) περάσουν για πάντα στη λήθη της ιστορίας, πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο ακόμη φιγούρες.

Δυστυχώς, μία από τις παράπλευρες απώλειες της παραπάνω απόφασης είναι ότι η Disney θα κλείσει την εταιρεία ανάπτυξης Avalanche Software (δεν έχει σχέση με την σουηδική Avalanche Studios του Just Cause). H εταιρεία που εδρεύει στην Utah των H.Π.Α είχε επωμιστεί την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη της σειράς Disney Infinity, με την Disney Interactive να απολύει σχεδόν όλο το προσωπικό (300 και πλέον εργαζόμενοι). Οι πρώτες φιγούρες Disney Infinity έκαναν την εμφάνιση τους τον Αύγουστο του 2013 και κυκλοφόρησαν έκτοτε σε όλες τις κονσόλες (της παρούσας αλλά και της προηγούμενης γενιάς), σημειώνοντας θετικές πωλήσεις, αφού δε χωράει αμφιβολία ότι οι φιγούρες των ηρώων της Disney τραβούσαν σαν το μαγνήτη τους μικρότερους σε ηλικία gamers.

The post Τίτλοι τέλους για τη σειρά Disney Infinity! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα