Οι developers του No Man’s Sky «απαντούν» στους haters με… νέο update!

Το No Man’s Sky αποτέλεσε ένα από τα πιο φιλόδοξα και μεγαλεπήβολα projects των τελευταίων ετών, το οποίο όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει εκείνους που το παρουσίαζαν ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικά games όλων των εποχών. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πρώτη φορά στον κόσμο του gaming, καθώς υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα με games που δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Βέβαια το «κράξιμο» από την gaming community

ήταν μπόλικο για το status του παιχνιδιού όταν κυκλοφόρησε, με τους developers μάλιστα να κατηγορούνται μέχρι και για… παραπλανητική διαφήμιση.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία ανάπτυξης του No Man’s Sky, Hello Games, δεν φαίνεται να εγκαταλείπει την προσπάθεια, για αυτό και ανακοίνωσε ένα νέο update, το οποίο αναμένεται να αλλάξει άρδην την εικόνα και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Το «Foundation Update» που θα γίνει διαθέσιμο μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει πρόκειται να προσθέσει το base-building feature, ενώ επιπλέον σύμφωνα με τους developers θα αποτελέσει την «βάση», πάνω την οποία θα «κτιστούν» τα μελλοντικά updates του No Man’s Sky. Αν και ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα προσφέρει το Foundation Update, με τους developers να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δούλεψαν εντατικά επί 9 εβδομάδες για να ολοκληρώσουν την ανάπτυξη του update. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι παρά το κράξιμο και τις αρνητικές βαθμολογίες, οι δημιουργοί του No Man’s Sly κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν το γνωστό game πιο κοντά στο αρχικό τους όραμα και αυτό αν μη τι άλλο δεν μπορεί παρά να εκληφθεί «θετικά» από τους gamers.

The post Οι developers του No Man’s Sky «απαντούν» στους haters με… νέο update! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα