Ο Predator «επισκέπτεται» τα Wildlands του Ghost Recon ως DLC!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα open world games της χρονιάς που μας φεύγει, είναι το Ghost Recon Wildlands. Μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες, ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια μετά, παραμένει το Predator. Ναι, τα δύο αυτά έχουν πλέον σχέση, καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε ένα νέο δωρεάν DLC, το Jungle

Storm, με αφορμή την 30ετή «επέτειο» από την προαναφερθείσα cult ταινία.

Το νέο περιεχόμενο περιλαμβάνει σχετικό εξοπλισμό, όπως όπλα, τατουάζ παραλλαγής, πολεμικές κινήσεις, και το κράνος του Predator, με το οποίο θα έχετε επίσης το σχετικό mode όρασης, που χρησιμοποιεί ο ίδιος στην ταινία. Βέβαια το highlight του DLC είναι ότι ο γνωστός εξωγήινος θα «επισκεφτεί» ξανά τη Νότια Αμερική, συναντώντας τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Πρόκειται για μία αποστολή τόσο σε single player όσο και σε co-op, στην οποία θα κληθείτε -όπως ήταν αναμενόμενο- όχι μόνο να επιβιώσετε αλλά και να σκοτώσετε τον Predator.

Επιπλέον, από το Jungle Storm θα αποκομίσετε μία νέα κλάση για το PvP, εμπνευσμένη από τον Dutch, δηλαδή τον ήρωα που έπαιζε ο «Governator» στην ταινία, αλλά και μία ακόμα Pathfinder class. Το νέο DLC θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Ιανουαρίου (η Ubi δεν έχει δώσει ακόμα ακριβή ημερομηνία), και όπως είπαμε θα είναι δωρεάν.

The post Ο Predator «επισκέπτεται» τα Wildlands του Ghost Recon ως DLC! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα