Ο Michael Jordan επιστρέφει στο cover της special edition του NBA 2K16!

Ο Michael Jordan είναι ένας ζωντανός θρύλος για τον κόσμο του NBA, αλλά και για τον παγκόσμιο αθλητισμό ευρύτερα, μία μοναδική μορφή που έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος αθλητής με το άθλημα του basket. Οι developers του ΝΒΑ 2Κ16 θέλοντας προφανώς να τον τιμήσουν, αλλά και φυσικά για να τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον των

gamers που λατρεύουν τις συλλεκτικές εκδόσεις, αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν στο εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης του NBA 2K16.

Όπως έγινε γνωστό από την 2K, οι fans του «Air» αναμένεται να ανακαλύψουν μπόλικο περιεχόμενο (σε digital και physical μορφή) που αφορά τον «ιπτάμενο» Michael Jordan. Συγκεκριμένα, οι gamers που θα αγοράσουν την special edition του NBA 2K16, θα αποκτήσουν ένα Jordan poster, ένα wall sticker με τη μορφή του θρυλικού μπασκετμπολίστα, in-game content (όπως εμφανίσεις και παπούτσια) που σχετίζεται με τον αγαπημένο αθλητή, αλλά και 30.000 points που αντιστοιχούν στο εικονικό νόμισμα του παιχνιδιού. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Michael Jordan φιλοξενείται σε εξώφυλλο παιχνιδιού NBA 2K (η πρώτη ήταν στο ΝΒΑ 2Κ11 και η δεύτερη έναν χρόνο αργότερα) και δε χωράει αμφιβολία ότι οι fans του Air θα ξετρελαθούν. Το NBA 2K16 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 29 Σεπτεμβρίου για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC.

The post Ο Michael Jordan επιστρέφει στο cover της special edition του NBA 2K16! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα