Ο Hideo Kojima σχολιάζει το Metal Gear Survive και δεν του αρέσει καθόλου!

Στο πρόσφατο Tokyo Game Show είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το Metal Gear Survive, το οποίο εάν εξαιρέσουμε την game engine που κάτι θυμίζει από Phantom Pain, όλα τα υπόλοιπα μάλλον δεν παραπέμπουν σε MGS game.

Οι fans λογικό είναι να θεωρούν ότι το Metal Gear Survive θυμίζει λίγο (έως καθόλου) τα προηγούμενα games του franchise, για αυτό και έχουν πάρει τη συγκεκριμένη προσπάθεια κάπως στραβά.

Το Survive βέβαια από ότι φαίνεται δεν αρέσει ούτε στον Hideo Kojima, καθώς σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε στο IGN, σχολίασε ότι τα Metal Gear Solid games επικεντρώνονται στην πολιτική και στην κατασκοπία και ότι τα zombies δεν έχουν καμία θέση στο σύμπαν του Metal Gear! Μάλιστα, τόνισε ότι όλο αυτό το concept δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εκείνον. Παρόλα αυτά, ο Kojima σχολίασε ότι εάν είχε ασχοληθεί με την ανάπτυξη του Metal Gear Survive, ενδεχομένως ο συγκεκριμένος τίτλος να ήταν πολύ διαφορετικός και σίγουρα θα είχε mechs μέσα. Το Metal Gear Survive ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην GamesCom τον προηγούμενο Αύγουστο και είναι ουσιαστικά το πρώτο Metal Gear στην μετά-Kojima εποχή. To παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για Xbox One, PS4 και PC και μία πρώτη γεύση από αυτό είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο Tokyo Game Show, όπου και παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay video από την Konami.

The post Ο Hideo Kojima σχολιάζει το Metal Gear Survive και δεν του αρέσει καθόλου! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα