Ναι, η Razer ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone!

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Razer ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στο χώρο των smartphones. Το hype έγινε ακόμα εντονότερο, όταν η εταιρεία έκανε tease ένα unveiling event για την 1η Νοεμβρίου. Εκτός αυτού, ο διευθύνων σύμβουλος της Razer δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν διατίθεται

στην αγορά κάποια αξιοπρεπής συσκευή mobile gaming, και υπάρχει περιθώριο για να ταράξει κάποιος τα νερά. Μάλιστα έχει παρουσιαστεί ακόμα και στο GFX Bench μία καταχώριση για κάποια συσκευή που λέγεται «Razer Phone».

Αν θέλετε ακόμα περισσότερα για να πειστείτε, δείτε τη φωτογραφία της συσκευής που διέρρευσε, παρ’όλο που δεν δείχνει πολλά, εκτός από τη διπλή κάμερα και το φλας στο πίσω μέρος. Λέγεται ότι θα ενσωματώνει Qualcomm Snapdragon 835, 64GB αποθηκευτικό χώρο, οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης QHD, 12MP κύρια κάμερα και 8MP selfie cam. Εντυπωσιακό είναι το ποσό της μνήμης, που ανέρχεται στα 8GB RAM, τη στιγμή που τα κορυφαία smartphones της αγοράς έχουν 4-6, και δείχνει ότι η συσκευή θα μπορεί να «σηκώσει» τα πιο απαιτητικά mobile games. Θα τρέχει Android, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ από πλευρά software δεν ξέρουμε με τι θα το εξοπλίσει η Razer, αλλά λογικά θα έχει τα δέοντα gaming optimizations.

The post Ναι, η Razer ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα