Ηχεία stereo 2×3 watts RMS με ξύλινη επένδυση

Αν και σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές μας έχουν ενσωματωμένα ηχεία, δεν είναι απαραίτητο ότι αυτά προσφέρουν επαρκή και ποιοτική απόδοση.

Αυτό γίνεται κυρίως γιατί οι κατασκευαστές επικεντρώνονται στη φορητότητα, κάνοντας, αναγκαστικά, συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Έτσι μόνο περιττό δεν μπορεί να κρίνει κάποιος ένα ζευγάρι εξωτερικών ηχείων για το σπίτι ή το γραφείο. Η πρόταση της Smart Electronics, προσφέρει ήχο στον υπολογιστή σας όπως θα θέλατε να είναι μόνο με 9,90€ !!!

Όπως θα παρατηρήσετε, βγάζοντας

τα από τη συσκευασία τους, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση, καθώς χαρακτηρίζονται από επένδυση ξύλου.

Αυτό το υλικό καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια του κάθε ηχείου, εκτός φυσικά από το μπροστινό τμήμα.

Εκεί υπάρχει το κλασσικό μαλακό ύφασμα που καλύπτει και προστατεύει τα μεγάφωνα των ηχείων. Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο ωραία είναι η εμφάνιση τους και πόσο πρακτική είναι η σύνδεση και η χρήση τους!

Η συνολική ισχύς τους είναι 6 watts RMS (3 watts σε κάθε ηχείο), δηλαδή είναι επαρκής για καθημερινή χρήση.

Διαθέτουν ένα στερεοφωνικό βύσμα για σύνδεση σε οποιαδήποτε συσκευή, σταθερή ή φορητή, και ένα βύσμα USB για τροφοδοσία, τόσο από τη θύρα του υπολογιστή σας όσο και από φορτιστή πρίζας.

Τόσο για τον desktop υπολογιστή, όσο για το laptop, το tablet, το smartphone ή ακόμα και την τηλεόραση, τα ηχεία της SmartKit μπορούν να αναπαράγουν μουσική, ταινίες παιχνίδια, κ.ά. με πραγματικά απολαυστική ποιότητα.

Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση τους, το διακριτικό μέγεθος και η εξαιρετική απόδοσή τους, επιτρέπουν την τοποθέτηση τους όχι μόνο στο γραφείο αλλά οπουδήποτε, καθώς όχι μόνο «δένουν» με όλα τα έπιπλα, αλλά… αποτελούν και στολίδια από μόνα τους.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε τα όχι μόνο ηχητικά αλλά και οπτικά!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 9,90€ κάνοντας κλικ εδώ

The post Ηχεία stereo 2×3 watts RMS με ξύλινη επένδυση appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα