Η ξεχωριστή ιστορία ενός μυστηριώδους chest από το Zelda: Breath of the Wild!

Τα σεντούκια – chests (ή μπαούλα ή μικροί ναοί αγάπης και φροντίδας ή όπως θες να τα πεις) στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild συνήθως δεν μας αφήνουν παραπονεμένους. Το γνωστότερο εξ’ αυτών, από την ημέρα που το Breath of the Wild έκανε την εμφάνιση

του, ήταν ένα μυστηριώδες σεντούκι θαμμένο στη γη σε έναν όρμο (ανάμεσα στα Clarnet Coast και Aris Beach). Το μυστηριώδες αυτό σεντούκι είχε τραβήξει την προσοχή όλων των gamers του νέου Zelda για έναν περίεργο λόγο. Κανείς δε μπορούσε να το ανοίξει! Συνήθως, η ικανότητα magnesis είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις μια αξιόλογη προσθήκη στο inventory σου (κοινώς, να ξεθάψεις το σεντούκι και να το ανοίξεις), αλλά αυτό το σεντούκι ήταν… πεισματάρικο.

Μετά από πολλές πραγματικά αποτυχημένες προσπάθειες, το community κατέληξε σε 2 υποθέσεις. 1) το σεντούκι είναι μέρος ενός μυστηρίου του παιχνιδιού που σκόπιμα δημιούργησαν οι developers ή 2) το σεντούκι έχει κάποιο bug / glitch και δε πρόκειται να ανοίξει ποτέ. Πολλοί τα παράτησαν, αλλά ο παίκτης παρακάτω είχε περισσότερο πείσμα. Ο Leonardo Ramallo κατάφερε (με λίγη βοήθεια από τον emulator CEMU 1.7.3d και την προσθήκη ενός modded save file) να ανακαλύψει το θησαυρό που φύλαγε το σεντούκι τόσο καιρό (το οποίο ήταν ένα οπάλιο, ένας πολύτιμος λίθος). Δε λέω, γυαλίζει και εμφανίζει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αλλά αυτός ο συνήθης πολύτιμος λίθος είναι ειλικρινά ύστερα από τόση προσπάθεια το μόνο που πήρε ο άνθρωπος που άνοιξε ΤΟ σεντούκι; Όπως κατάλαβες, η παλιά μας ερώτηση απαντήθηκε (λογικά). Εάν ο παίκτης που χρησιμοποίησε mod και έκανε τόσες αλχημείες για να αφαιρέσει το νερό, πραγματοποιώντας ειδικές μανούβρες για να ανοίξει το σεντούκι βρήκε τελικά ένα opal, τότε το «μυστήριο» δεν ήταν τελικά παρά ένα απλό glitch, ένα bug που δεν σας κρύβω ότι πλήγωσε τα ευαίσθητα αισθήματά μου. Βέβαια εγώ θα εξακολουθώ να φαντάζομαι ότι υπήρχε μία δόση μυστηρίου σε όλο αυτό (άλλωστε μια κοπέλα μπορεί να ελπίζει)!

The post Η ξεχωριστή ιστορία ενός μυστηριώδους chest από το Zelda: Breath of the Wild! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα