Η «uber» συλλεκτική έκδοση του God of War είναι… «όλα τα λεφτά»!

Δε χωράει αμφιβολία, το God of War είναι το game που περιμένουν με ανυπομονησία σχεδόν όλοι οι PlayStation 4 gamers! Και μπορεί ακόμη να μην έχουμε 100% την επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου gaming «έπους» των SIE Santa Monica Studios, ωστόσο γνωρίζουμε (τουλάχιστον) ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα

στο 2018 (με επικρατέστερη ημερομηνία τα τέλη Μαρτίου). Παρόλα αυτά, σας έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς παρουσιάστηκε η «ακριβή» συλλεκτική έκδοση (Stone Mason) του νέου God of War game, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι πραγματικά «όλα τα λεφτά»!

Τα physical αντικείμενα που περιλαμβάνει είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Συγκεκριμένα, εκτός από το copy του παιχνιδιού, οι PS4 gamers θα αποκτήσουν ένα συλλεκτικό steelbook case, αλλά και ένα πραγματικά epic αγαλματίδιο του Kratos μαζί με τον γιο του Atreus. Επιπλέον, οι fans θα βρουν μία εντυπωσιακή λιθογραφία, έναν χάρτη, ένα δαχτυλίδι, μπρελόκ και τρία σκαλιστά αγαλματίδια. Και επειδή η συγκεκριμένη συλλεκτική θα κοστίζει κοντά στα 150 ευρώ, θα υπάρχει και μπόλικο digital content, το οποίο θα περιλαμβάνει in-game περιεχόμενο με exclusive armor sets, gear, αλλά και δύο digital comics. Η εν λόγω συλλεκτική είναι ήδη σε pre-ordering στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς με όλα αυτά που διαθέτει!

The post Η «uber» συλλεκτική έκδοση του God of War είναι… «όλα τα λεφτά»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα