Η Microsoft ανακοινώνει το Halo: Spartan Strike!

Μπορεί αυτή τη στιγμή όλα να περιστρέφονται γύρω από το The Master Chief Collection (το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες) και το Halo 5: Guardians (που θα το δούμε κάποια στιγμή εντός του 2015), ωστόσο η Microsoft ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει και έναν ακόμη τίτλο Halo, ο οποίος θα ονομάζεται Spartan Strike και θα αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο

του top-down 3D-person shooter Halo: Spartan Assault που κυκλοφόρησε το 2013.

Το Halo: Spartan Strike πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στις 12 Δεκεμβρίου σε μία σειρά από Windows Platforms (desktop, Surface και Windows Phone), με τους gamers να μπορούν να παραγγείλουν το παιχνίδι μέσω του Steam ή του Store της Microsoft. Σε αντίθεση με το Halo: Spartan Assault στο νέο τίτλο που θα είναι εμπνευσμένος από το σύμπαν του Halo δεν θα υπάρχουν microtransactions, με τους παίκτες να μπορούν να αγοράζουν in-game items με τη χρήση credits που ξεκλειδώνονται μέσω του gameplay. Όσον αφορά, το story του εν λόγω arcade shooter, οι υπεύθυνοι της 343 Industries που έχει αναλάβει την ανάπτυξη δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι τα γεγονότα του Spartan Strike θα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Halo 2. Το Spartan Strike θα προσφέρει μπόλικα achievements, ανταμοιβές για το Halo: The Master Chief Collection, όπως επίσης leaderboards και ενδιαφέροντα challenges που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των gamers και ειδικότερα των fans του Master Chief.

To Halo: Spartan Strike θα κοστίζει 5.99 δολάρια και σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε το πώς ο συγκεκριμένος τίτλος θα δέσει με το ευρύτερο σύμπαν του Halo.

The post Η Microsoft ανακοινώνει το Halo: Spartan Strike! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα