Γυμνά μοντέλα και απίστευτος ρεαλισμός με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας

Αν είσαι συχνός στο gameslife θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα πως έχουμε τρελό κόλλημα με το Oculus Rift και δεν χάνουμε ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε ένα ντέμο το οποίο χρησιμοποιεί σκαναρισμένα πραγματικά μοντέλα, και τα μεταφέρει στον «ψηφιακό κόσμο».

Ο χρήστης του YouTube LipowitzFilms, φορώντας την κάσκα εικονικής πραγματικότητα και χρησιμοποιώντας για χειριστήριο κίνησης το Razer Hydra, καταφέρνει να περπατήσει ανάμεσα στα μοντέλα αυτά, και κατά δική του ομολογία, να νιώσει λες και αυτά, λόγω του απίστευτου ρεαλισμού τους, τον περιβάλλουν και στον φυσικό κόσμο. Αναφέρει μάλιστα και μερικές από τις χρήσεις που θα μπορούσε να έχει αυτή η τεχνολογία, με σημαντικότερη προφανώς να είναι αυτή στην βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Και επειδή εμείς σε κόψαμε πως δεν ενδιαφέρεσαι για τον τύπο που περπατάει ανάμεσα, αλλά για τα ίδια τα μοντέλα, ορίστε και βιντέακι του ντέμο χωρίς αυτόν. Το ίδιο το ντέμο μπορείς να το κατεβάσεις και για τον δικό σου υπολογιστή, μόνο που πρέπει να σε προειδοποιήσουμε πως είναι πολύ «βαρύ» και δεν θα τρέξει ομαλά σε παλαιότερα συστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα