Έξυπνη πολύχρωμη λάμπα LED 6W με Bluetooth και ηχείο

Στην εποχή των smartphones, των smart cities, και γενικά της έξυπνης τεχνολογίας, ο φωτισμός αλλάζει μορφή.

Ακόμα και οι πιο μοδάτοι διακόπτες τοίχου θα σας φαίνονται πλέον… last year.

Ρίξτε μία προσεκτική ματιά στη νέα έξυπνη, πολύχρωμη, τηλεχειριζόμενη λάμπα / ηχείο της Smart Electronics, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο

με 31,90€ και θα καταλάβετε γιατί !!!

Πρώτον έχει αρκετά μεγάλη ισχύ (6 watts LED / 300 lumens) και είναι συμβατή με τα περισσότερα τυπικά ντουί της αγοράς (Ε27). Έτσι μπορείτε να τη συνδέσετε σε φωτιστικό δαπέδου, τραπεζιού, γραφείου, τοίχου ή στο φωτιστικό που κρέμεται από το ταβάνι.

Το προεπιλεγμένο χρώμα είναι το λευκό, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σαν μία συνηθισμένη λάμπα, σε κάθε περίπτωση. Αυτό όμως είναι το… λιγότερο που μπορεί να κάνει.

Τα ωραία αρχίζουν όταν τη συνδέσετε στο smartphone σας μέσω Bluetooth. Εδώ να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις προδιαγραφές 4.0 του προτύπου, με τεχνολογία EDR, οπότε είναι συμβατή με όλα τα νέα κινητά.

Η ελάχιστη απαίτηση από τη δική σας πλευρά είναι να έχετε τουλάχιστον iPhone 4S με iOS 7 ή οποιοδήποτε Android smartphone με την έκδοση 2.3.3 και νεότερη.

Το δεύτερο βήμα είναι να κατεβάσετε τη σχετική εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος, ή σκανάροντας με το κινητό σας το QR code της προσεγμένης συσκευασίας, και να την εγκαταστήσετε. Κάπου εδώ ξεκινάει η μαγεία !!!

Και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ένα video πολύ περισσότερες δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο immersive ατμόσφαιρα δημιουργεί η έξυπνη λάμπα!

Το πιο απλό που μπορείτε να ελέγξετε μέσω της εφαρμογής, είναι η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λάμπας από το κινητό, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε τον διακόπτη στον τοίχο.

Ιδανικό για να μη σηκώνεστε από το κρεβάτι ή τον καναπέ, όταν έχετε βολευτεί. Λειτουργεί επίσης και ως dimmer γεγονός που σας επιτρέπει να ελέγξετε την ένταση του φωτισμού, είτε για ατμόσφαιρα είτε για οικονομία.

Η… μαγεία της τεχνολογίας δεν έχει τέλος, αφού μπορείτε να αλλάξετε και το χρώμα φωτισμού και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Εκτός από 7 προκαθορισμένα χρώματα, μπορείτε να ανοίξετε μία πλήρη χρωματική παλέτα με 16.000.000 χρώματα, όπως π.χ. αυτή που υπάρχει σε κάθε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε όποια απόχρωση θέλετε, και μάλιστα να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα στη λάμπα, ενώ σύρετε το δάκτυλο σας πάνω στην παλέτα! Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη λάμπα ώστε να σας ξυπνήσει το πρωί με τα χρώματα του ήλιου ή να σας υποδεχθεί στο σπίτι όταν επιστρέψετε, με φωτεινά χρώματα.

Το τρίτο βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι η συσκευή ενσωματώνει και ένα ενισχυόμενο ηχείο ισχύος 3 watts. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λάμπα ως έξοδο ήχου από το κινητό σας, κάνοντας πραγματικότητα όσο ποτέ το… «ήχος και φως» Φανταστείτε πόσο επιτυχημένο θα είναι ένα πάρτι με πολύχρωμο φωτισμό, και τις λάμπες να παίζουν μουσική.

Μάλιστα δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε τη default εφαρμογή μουσικής του smartphone, αφού το app της έξυπνης λάμπας ενσωματώνει δικό του music player.

Εννοείται πως όλο αυτό το σκηνικό είναι ιδανικό και για gaming, π.χ. ορίζοντας πράσινο φωτισμό όταν βρίσκεστε σε κάποιο βάλτο, κίτρινο όταν πετάτε στο Διάστημα κοντά στον ήλιο, κτλ.

Και φυσικά μπορείτε να βγάζετε τον ήχο των παιχνιδιών στη λάμπα, μέσω Bluetooth από τον υπολογιστή σας. Αν το χρησιμοποιήσετε στο πάρτι σας μπορείτε να ελέγξετε μία ομάδα από smart λάμπες μέσα από το κινητό σας. Φανταστείτε την έκπληξη των καλεσμένων, όταν ψάχνουν να δουν από πού έρχεται η μουσική και πως αλλάζουν η ένταση και τα χρώματα!

Αποκτήστε τη με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics. Χρησιμοποιείστε τη στο σπίτι, στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο ή στο πάρτι και βάλτε χρώμα, δράση και ατμόσφαιρα στη ζωή σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 31,90€ κάνοντας κλικ εδώ

The post Έξυπνη πολύχρωμη λάμπα LED 6W με Bluetooth και ηχείο appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα