ΕΠΟΣ! Υποψήφιος για την προεδρεία στην Κορέα χρησιμοποιεί χάρτη του StarCraft για την… προβολή του!

Είναι γνωστό ότι στη Ν. Κορέα το StarCraft αποτελεί «εθνικό» σπορ, καθώς εκατομμύρια
«εκστασιασμένοι» Κορεάτες αφήνουν το κορμάκι τους σε competitive eSports events, στα οποία αναδεικνύονται οι καλύτεροι των… καλύτερων. Την τεράστια δημοφιλία του StarCraft σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί και ο Moon Jae-in, ένας ανερχόμενος πολιτικός που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος πρόεδρος τη Ν. Κορέας. Ο δαιμόνιος Jae-in αυτό που έκανε ήταν

αν παρουσιάσει έναν χάρτη του StarCraft (από το Brood War expansion), όπου χρησιμοποιώντας την τεχνική του time-lapse video, απεικονίζεται το όνομα του μέσω της χρήσης των mineral deposits. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το σύντομο video που ακολουθεί, το αποτέλεσμα είναι ευφυέστατο και σίγουρα είναι ένα έξυπνο τρικ για να κερδίσει κανείς τους πιο νεαρούς σε ηλικία ψηφοφόρους. Ο Moon είναι ένας από τους πέντε υποψηφίους για τον προεδρικό θώκο της Ν. Κορέας και δηλώνει έτοιμος να αντικαταστήσει τον Park Geun-hye, ο οποίος καθαιρέθηκε από το αξίωμα του τον περασμένο Μάρτιο, λόγω της συμμετοχής του σε ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων. Πάντως, κάτι μας λέει ότι ένα ο Moon εκλεγεί, τότε δεν αποκλείεται να καθιερώσει καμία national StarCraft day!

The post ΕΠΟΣ! Υποψήφιος για την προεδρεία στην Κορέα χρησιμοποιεί χάρτη του StarCraft για την… προβολή του! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα