Δυνατό line-up τίτλων για τη Ubisoft στη φετινή GamesCom!

Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5, Mario + Rabbids Kingdom Battle, South Park: The Fractured But Whole, The Crew 2, For Honor, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Τι σου λένε όλοι αυτοί οι τίτλοι; Κάποιοι περιμένεις με μανία να κυκλοφορήσουν. Άλλοι σου έχουν ήδη κλέψει την καρδιά με συνοπτικές διαδικασίες. Αν, λοιπόν, θα έδινες και το δεξί νεφρό σου για

να δοκιμάσεις ένα από τα παραπάνω παιχνίδια hands-on, τότε σου έχουμε καλά νέα! Θα τα βρεις όλα στο booth της Ubisoft στη Gamescom!

Από τις 22 μέχρι τις 26 του Αυγούστου, όσο δηλαδή κρατάει η γιορτή αυτή των gamers στην Κολωνία, θα μπορείς να βρεις demos για όλα τα παραπάνω games, ενώ θα έχεις και τη δυνατότητα να παίξεις competitve matches στα For Honor και Rainbow Six Siege! Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Η Ubisoft θα μοιράσει δώρα, θα παρουσιάσει όλες τις καινούριες λαχταριστές δημιουργίες της (με ολοκαίνουρια trailers), ενώ θα φέρει ακόμα και επαγγελματίες που θα δείξουν το party game Just Dance 2018 με τελείως καινούριο αέρα! Αν σκέφτεσαι να πάρεις μερικά επιπλέον δωράκια στον εαυτό σου, τότε μπορείς ελεύθερα να επισκεφτείς και το επίσημο κατάστημα της εταιρείας, όπου θα σε περιμένουν τα πιο εντυπωσιακά collectibles. Οι τελικοί του Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, οφείλω να προσθέσω, θα πραγματοποιηθούν στις 25 Αυγούστου στο Hall 9 κατά τη διάρκεια του Gamescom. Τέλος, 15 Star Players θα επιλεχθούν ανάμεσα από τα μέλη του Ubisoft Club και θα γνωρίσουν τους developers των αγαπημένων τους παιχνιδιών από κοντά στο game lounge του χώρου! Αν μη τι άλλο, η Ubisoft θα κάνει δυνατά την εμφάνισή της στο αναμενόμενο event, και μια βόλτα από το booth της (booth c-011 στο hall 5.2) για όσους έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας, σίγουρα θα τους κάνει λίγο πιο ευτυχισμένους!

The post Δυνατό line-up τίτλων για τη Ubisoft στη φετινή GamesCom! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα