Δείτε το Witcher 3 να τρέχει σε ανάλυση 8K!

Μία κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι και 7680*4320. Βέβαια η συνολική ισχύς του μηχανήματος που θα χρειαστείτε για να τρέξετε κάποιο παιχνίδι σε αυτή την ανάλυση, με αξιοπρεπές fps, είναι άλλο θέμα. Ένα από τα τεχνικά πιο άρτια παιχνίδια που είδαμε τα τελευταία χρόνια είναι το Witcher 3 – αρκετά καλό ώστε να χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς.

Το κανάλι ThirtyIR στο Youtube, που είναι γνωστό για τις παρουσιάσεις blockbuster games

σε υψηλές αναλύσεις, έκανε το ίδιο με το Witcher 3. Έτσι δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο που δείχνει το παιχνίδι να τρέχει σε 8K, ενώ στην ίδια ανάλυση είναι διαθέσιμο και το ίδιο το βίντεο! Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να έχετε monitor ή τηλεόραση αυτής της κατηγορίας, παρ’όλα αυτά αν καταφέρετε να φορτώσετε το βίντεο στην 8K οθόνη κάποιου φίλου σας ή έστω κάποιου καταστήματος, θα αποζημιωθείτε δεόντως.

Όσο για τα minimum requirements, αν θέλετε να τρέξετε κι εσείς το Witcher 3 σε 8K, θα χρειαστείτε motherboard με Intel X79 chipset, επεξεργαστή i7 3970X, μνήμη 32GB στα 2133 MHz, και 4 (!!!) κάρτες γραφικών 1080 Ti, σε διάταξη SLi, φυσικά.

The post Δείτε το Witcher 3 να τρέχει σε ανάλυση 8K! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα