Δείτε τα PC system requirements για την special edition του Skyrim!

Η Bethesda μόλις ανακοίνωσε τα minimum και recommended system requirements για την special edition του Skyrim, η οποία έχει γίνει ήδη gold για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει (PC, Xbox One και PS4). Η Bethesda για να προετοιμάσει κατάλληλα τους PC gamers έδωσε στη δημοσιότητα τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος για την ειδική αυτή έκδοση, η οποία (όπως θα διαπιστώσετε)

θα θέλει το κάτι παραπάνω σε σύγκριση με την απλή έκδοση του Skyrim που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια (2011).

Ειδικότερα, οι users για να τρέξουν το παιχνίδι στα minimum settings θα χρειαστούν OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit), CPU: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945, Μνήμη: 8GB RAM, Σκληρό δίσκο: 12GB ελεύθερα και Κάρτα Γραφικών: Nvidia GTX 470 (με 1GB VRAM) και AMD HD 7870 (2GB VRAM). Όσον αφορά τα recommended settings, οι δημιουργοί του Skyrim προτείνουν Intel i5-2400 ή AMD FX-8320, 8GB RAM (πάλι καλά που η RAM δεν αλλάζει) και Κάρτα Γραφικών: NVidia GTX 780 (3GB) ή AMD R9 290 (4GB VRAM). Αν και οι παραπάνω απαιτήσεις είναι πιο ψηλά από τα αντίστοιχα requirements του αρχικού παιχνιδιού, ωστόσο μπορούν να θεωρηθούν ανεκτές με βάση τα σημερινά στάνταρ. Τέλος, όσον αφορά τις console versions του παιχνιδιού, οι PS4 gamers θα χρειαστούν 33GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό τους δίσκο, ενώ οι χρήστες του Xbox One θα πρέπει να διαθέτουν 25GB για το installation του παιχνιδιού. To Skyrim Special Edition θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις αλλαγές που έχουν κάνει σε αυτό…

The post Δείτε τα PC system requirements για την special edition του Skyrim! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα