Χειρούργοι παίζουν Surgeon Simulator και στέλνουν τους ασθενείς τους στον… άλλο κόσμο!

Το Surgeon Simulator της Bossa Studios έχει ίσως από τα πιο ζόρικα (και ολίγον τι εκνευριστικά) controls που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε game! Εάν θυμάστε, το κεντρικό concept του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2013 ήταν ότι οι υποψήφιοι χειρούργοι έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να σταθεροποιήσουν τα χέρια τους (που έτρεμαν πιο πολύ και από ζελέ) και στη συνέχεια με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να «ανοίξουν» τον ασθενή τους (χρησιμοποιώντας από τα παραδοσιακά ιατρικά εργαλεία μέχρι οτιδήποτε βάλει το μυαλό

σας). Πανδύσκολο αλλά αρρωστημένα διασκεδαστικό, το Surgeon Simulator σίγουρα τσάκισε το νευρικό σύστημα σε πολλούς gamers, ενώ τώρα τα νοσηρά μυαλά που βρίσκονται πίσω από το development του το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, πείθοντας αληθινούς χειρούργους να παίξουν το δημοφιλές παιχνίδι (που σημειώστε ότι πούλησε περισσότερα από 2 εκατομμύρια copies). Όπως θα διαπιστώστε και από το video που ακολουθεί, οι έμπειροι χειρούργοι παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν, δεν τα κατάφεραν και έτσι έστειλαν τους ασθενείς τους στα… θυμαράκια. Άλλωστε εάν το καλοσκεφτείτε παρόλο που φέρει την λέξη “Simulator” στον τίτλο του τελικά μόνο… Simulator δεν είναι!

The post Χειρούργοι παίζουν Surgeon Simulator και στέλνουν τους ασθενείς τους στον… άλλο κόσμο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα