To νέο δυναμικό trailer του Tekken 7 προβάλλει όλα τα συναρπαστικά features του!

Οι Tekken fans έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι, καθώς λίγο απέμεινε για την κυκλοφορία του Tekken 7 στις 2 Ιουνίου (Xbox One, PS4 και PC). H Bandai Namco λοιπόν για να μας κρατήσει ζεστούς για το πολυαναμενόμενο fighting game

κυκλοφόρησε ένα νέο δυναμικό trailer που παραθέτει τα features που θα γνωρίσουμε στο νέο game.

Το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω ξεκινάει με τις αντιδράσεις των fans στη διάρκεια ορισμένων matches, ενώ στη συνέχεια περνάει στα πιο «σημαντικά» παρουσιάζοντας περισσότερα στοιχεία για το battle system, όπου τα Rage Art και Rage Drive αποτελούν δύο μηχανισμούς που μπορούν να καθορίσουν την έκβαση της μάχης και να φέρουν τα πάνω – κάτω αλλάζοντας τα δεδομένα. Επιπλέον, το Tekken 7 εισαγάγει dynamic stages, όπου οι καιρικές συνθήκες, η ώρα της ημέρας, το stage layout και άλλοι παράμετροι μεταβάλλονται, έτσι ώστε να προσφέρουν μία πιο immersive εμπειρία παιχνιδιού. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στο Tekken 7 θα υπάρχει ένα αναβαθμισμένο story mode (ονόματι Mishima Saga), το οποίο θα αναμειγνύει cutscenes με τη δράση ενός match, δίνοντας έτσι μία διαφορετική διάσταση στο story mode του παιχνιδιού.

Επίσης, στο trailer μπορούμε να δούμε την ύπαρξη της Power Crush, μίας ειδικής κίνησης που δίνει τη δυνατότητα σε έναν παίκτη να αναπληρώνει την ενέργεια του από τις αντίπαλες επιθέσεις, ενώ επιπλέον στη μάχη έχουν εισαχθεί μία σειρά από slow-motion sequences που δίνουν σίγουρα ένα διαφορετικό και πιο φαντασμαγορικό τόνο. Δεν χρειάζεται να πούμε άλλα… δείτε το video και ετοιμαστείτε για το υπέρτατο fighting game στις 2 Ιουνίου!

The post To νέο δυναμικό trailer του Tekken 7 προβάλλει όλα τα συναρπαστικά features του! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα