To Switch ξεπερνάει κάθε πρόβλεψη, με τη Nintendo να ανακοινώνει πωλήσεις 2.74 εκατομμυρίων!

Γνωρίζουμε ότι το launch του Switch κινήθηκε αρκετά ανοδικά, καθώς στις περισσότερες αγορές που κυκλοφόρησε οι gamers και ειδικότερα οι Ninty fans το «τίμησαν» με την προτίμηση τους. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η νέα κονσόλα πούλησε κοντά στις 2.74 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο χρονικό διάστημα του ενός μήνα από την κυκλοφορία της. Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του Switch

ήταν ότι οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για 2 εκατομμύρια κονσόλες, ενώ οι πιο αισιόδοξοι αναλυτές τόνιζαν ότι η νέα κονσόλα της Nintendo θα έφτανε τα 2.3 με 2.4 εκατομμύρια units.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε το Switch με τις εξαιρετικές επιδόσεις του, κατάφερε να ξεπεράσει τα προαναφερθέντα νούμερα και αυτή τη στιγμή δεν αποκλείεται να φτάσει και τον αρχικό στόχο των 10 εκατομμυρίων units μέχρι τον Μάρτιο του 2018 που έχει θέσει η Nintendo. Μάλιστα, τα νούμερα του πλέον συγκρίνονται ανοικτά με την πορεία του Wii, το οποίο μέσα στον πρώτο μήνα του launch του πούλησε παραπάνω από 3.2 εκατομμύρια κονσόλες. Εκτός από το hardware, τα πράγματα φαίνεται ότι πηγαίνουν εξίσου καλά και με το software, καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους της Nintendo, μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 5.46 εκατομμύρια games, εκ των οποίων τα 2.76 εκατομμύρια copies αντιστοιχούσαν στο τελευταίο Zelda! Ο πήχης μάλιστα είναι πολύ ψηλά, με τη Nintendo να στοχεύει στα 35 εκατομμύρια copies μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους (που ολοκληρώνεται την άνοιξη του 2018).

The post To Switch ξεπερνάει κάθε πρόβλεψη, με τη Nintendo να ανακοινώνει πωλήσεις 2.74 εκατομμυρίων! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα