To Fallout 4 γίνεται το πιο πετυχημένο game στην ιστορία της Bethesda!

To Fallout 4 είναι ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά games της Bethesda που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρείας, Pete Hines, το τελευταίο Fallout έχει ξεπεράσει ακόμη και το Skyrim! Ο marketing executive της Bethesda σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Skyrim κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2011 και κατάφερε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 3 ετών (2014)

να πουλήσει παραπάνω από 20 εκατομμύρια copies, ενώ το Fallout 4 μέσα στις πρώτες εβδομάδες από το release του κατάφερε να πιάσει τον αστρονομικό αριθμό των 12 εκατομμυρίων copies.

Αν και η Bethesda μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις επίσημες πωλήσεις του post-apocalyptic έπους της, παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να είναι κανείς «διάνοια» για να καταλάβει ότι το αγαπημένο action RPG βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή. Στην ίδια συνέντευξη, ο Pete Hines απάντησε και για την κριτική που δέχθηκε το Fallout 4, καθώς σύμφωνα με μία μεγάλη μερίδα των gamers ήταν ένας τίτλος που είχε ελάχιστες διαφορές με τους προκατόχους του, συμφωνώντας ότι υπήρχαν αρκετές ομοιότητες με το τρίτο μέρος της θρυλικής σειράς. Παρόλα αυτά, υπεραμύνθηκε του γεγονότος ότι στο Fallout 4 οι developers κατάφεραν να βρουν μία χρυσή τομή η οποία συνενώνει την core φόρμουλα με νέα στοιχεία, τονίζοντας ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα… Uncharted.

The post To Fallout 4 γίνεται το πιο πετυχημένο game στην ιστορία της Bethesda! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα