Resident Evil escape room για το halloween στο Λος Άντζελες

Η αμερικάνικη αποκριάτικη περίοδος (halloween) γιορτάζεται στα τέλη Οκτωβρίου, και ως γνωστόν εκεί δίνουν περισσότερη σημασία στην εμπειρία του τρόμου παρά στο καρναβαλικό ξεφάντωμα.

Με την ευκαιρία των σχετικών εορτασμών λοιπόν, η Capcom σε συνεργασία με την iam8bit, δημιούργησαν ένα πρωτότυπο escape room, που έχει το Resident Evil

ως theme !!! Το Resident Evil Escape Experience, όπως ονομάζεται, θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, αλλά δυστυχώς θα μπορείτε να το επισκεφτείτε μόνο στο Λος Άντζελες. Το περιεχόμενο του escape room θα περιλαμβάνει αναφορές από όλα τα παιχνίδια της σειράς, ακόμα και από το επερχόμενο Resident Evil 7.

Το εισιτήριο κοστίζει 35 δολάρια, και η ομάδα σας μπορεί να αποτελείται από έως και 6 άτομα. Δεν υπάρχει επίσημο όριο ηλικίας, αλλά οι διοργανωτές προτείνουν τη συμμετοχή από 17 ετών και άνω. Στο χώρο θα λειτουργεί επίσης ένα gift shop, και αυτό θεματικό από το Resident Evil φυσικά. Όσοι καταφέρετε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία, μη διστάσετε να μας στείλετε υλικό και εντυπώσεις!

The post Resident Evil escape room για το halloween στο Λος Άντζελες appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα