Razer Phone: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στα 750€

Εδώ και αρκετό καιρό έδιναν κι έπαιρναν οι φήμες ότι η Razer ετοιμάζει το δικό της κινητό, κάτι που τώρα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Έτσι η εταιρεία παρουσίασε επίσημα το Razer Phone, ένα Android smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά, και -εννοείται- σαφή προσανατολισμό στο gaming. Το πρώτο που εντυπωσιάζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, που ανέρχεται στα 120 Hz, αντίθετα από

τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς, που βρίσκονται ακόμα στα 60. Αυτό σημαίνει ότι κατά συνέπεια έχει τη δυνατότητα για render γραφικών στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο! Μάλιστα χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία Ultramotion, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το γνωστό vertical sync στα desktop συστήματα, ώστε το animation να εμφανίζεται πιο ομαλά.

Η διάσταση της οθόνης είναι ικανοποιητική, στις 5,7 ίντσες, ενώ η ανάλυση της είναι QHD, στα 2560×1440 pixels. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν Qualcomm Snapdragon 835 και 8GB μνήμης DDR4, ποσό που επίσης βρίσκεται μόνο σε μετρημένα smartphones της αγοράς. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 64GB, όμως επεκτείνεται μέσω κάρτας microSD, μέγιστης χωρητικότητας 2TB. Η μπαταρία των 4.000 mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω του προτύπου Quick Charge 4.0+ της Qualcomm, ενώ η εφαρμογή Game Booster επιτρέπει τη ρύθμιση μεταξύ επιδόσεων και εξοικονόμησης ενέργειας.

Από φωτογραφικές δυνατότητες, διαθέτει διπλή κάμερα 12MP στο πίσω μέρος, και 8MP selfie cam εμπρός. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία βρίσκονται στην πρόσοψη και όχι στο κάτω μέρος, ενώ είναι συμβατό με το πρότυπο Dolby Atmos. Μας τα χαλάει βέβαια στο θέμα της απουσίας υποδοχής 3,5 χιλιοστών, καθώς έτσι αναγκάζεται να χρησιμοποιεί USB type-C adapter, κάτι που περιορίζει την ταυτόχρονη χρήση φόρτισης / δεδομένων και μεταφοράς ήχου.

Οι διαστάσεις του είναι 158,5×77,7×8 χιλιοστά και το βάρος του 197 γραμμάρια, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα 750€. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει σε Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Σουηδία, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί στις 17 Νοέμβρη. Εκτός αυτών όμως θα διατεθεί και μία ειδική έκδοση με πράσινο λογότυπο της Razer στο πίσω μέρος, σε περιορισμένο αριθμό 1337 αντιτύπων. Αν σας φαίνεται περίεργη η επιλογή αυτού του αριθμού, τότε… μάλλον είστε millennials, αφού οι παλιοί σίγουρα θα αναγνωρίσατε αμέσως τον τρόπο γραφής της LEET!

The post Razer Phone: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στα 750€ appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα