Razer Cortex. Εφαρμογή που βρίσκει φτηνά PC games!

Η Razer έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των gamers ως μία από τις καλύτερες εταιρείες gaming περιφερειακών, καθώς ως γνωστόν παρέχει στους παίκτες προϊόντα όπως gaming mice, gaming keyboards, headsets και άλλες συσκευές που «εξοπλίζουν» κατάλληλα τους gamers. Πρόσφατα, η Razer ανακοίνωσε ότι η δωρεάν software suite, ονόματι Cortex, που ετοιμάζει εδώ και μερικούς μήνες, βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της.

H

Cortex βελτιώνει τις επιδόσεις των PC games (μέσω της λειτουργίας Game Booster), ενώ παράλληλα βοηθάει τους gamers στην αναζήτηση πιο οικονομικών games. H συγκεκριμένη εφαρμογή ουσιαστικά σαρώνει το Internet (και ειδικά τα sites των πιο γνωστών retailers Amazon, Gamers Gate, GameStop, GOG.com, Origin και Steam), σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει τα πιο φτηνά PC games. Μέσω του εύχρηστου user interface, οι χρήστες της εν λόγω εφαρμογής μπορούν να δημιουργήσουν wish lists, έτσι ώστε να ενημερώνονται αμέσως για την πτώση της τιμής ενός game. Επιπλέον, η εφαρμογή Cortex καταγράφει τις αναζητήσεις και τις επιθυμίες του εκάστοτε παίκτη και φροντίζει ώστε να του παρουσιάζει παραπλήσιους τίτλους που βρίσκονται σε καθεστώς προσφοράς. Εκτός από τις παραπάνω δυνατότητες η εν λόγω σουίτα παρέχει λειτουργία screenshot gallery, όπως επίσης και έναν χρήσιμο manager για την καλύτερη οργάνωση των saves του εκάστοτε παίκτη.

Η Razer Cortex που θα έχει ουσιαστικά τον χαρακτήρα μίας μίνι-gaming βάσης επιχειρήσεων, θα τρέχει σε Windows PC (όλες οι εκδόσεις από τα XP και μετά) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε early access δοκιμαστική φάση. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Razer, η χρήσιμη εφαρμογή Cortex αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτέμβριου, ενώ εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη φύση και τον τρόπο λειτουργίας της, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το επίσημο site της Razer.

The post Razer Cortex. Εφαρμογή που βρίσκει φτηνά PC games! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα