PlayBook 4. Η gaming laptop εκδοχή του PlayStation 4!

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε αναφερθεί στον Ed Zarick, έναν tech-enthusiast και modder, ο οποίος συνηθίζει να κατασκευάζει modded versions κονσολών όπως το Xbox 360 και το Xbox One. Πρόσφατα, ο δαιμόνιος modder αποφάσισε να πιάσει στα χέρια του και να μεταμορφώσει το PlayStation 4, δημιουργώντας το PlayBook 4, που ουσιαστικά δεν αποτελεί τίποτε

άλλο παρά μία portable εκδοχή της αγαπημένης κονσόλας της Sony.

Ο Ed αυτό που κάνει είναι να προσαρμόζει τον εσωτερικό μηχανισμό του PlayStation 4 μέσα σε ένα ειδικά κατασκευασμένο πλαστικό portable case, το οποίο έχει δημιουργήσει με τη χρήση ενός 3D printer και με τη βοήθεια του απαραίτητου σχεδιαστικού software. Το PlayBook 4 διαθέτει ένα 22 ιντσών LED LCD display της Vizio με ποιότητα 1080p και η μετατροπή δεν επηρεάζει καθόλου την συμπεριφορά της συσκευής (με το μοναδικό πρόβλημα να εστιάζεται στην κατάργηση της θύρας HDMI). Για να αποκτήσει βέβαια κανείς ένα PlayBook 4 μάλλον θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το συγκεκριμένο δημιούργημα μπορεί να είναι «μουράτο», όμως κοστίζει μπόλικα χρήματα. Συγκεκριμένα, το PlayBook 4 στοιχίζει 1.395 δολάρια σε περίπτωση που δεν παρέχεται το PlayStation 4 από τον χρήστη και στα 1.095$, εάν ο ενδιαφερόμενος χρήστης προσφέρει το δικό του PS4 για μετατροπή. Τέλος, ο Ed Zarick έχει τη δυνατότητα να προσθέσει και μία HDMI έξοδο με ένα μικρό πρόσθετο κόστος που φτάνει τα 50 δολάρια.

Μπορεί το PlayBook 4 να κοστίζει λιγάκι παραπάνω, παρόλα αυτά η ζήτηση των συγκεκριμένων συσκευών είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, για αυτό και ο Zarick απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους χρήστες να πληρώσουν μία προκαταβολή της τάξεως των 750 δολαρίων. Αν και πρόκειται για μία αγορά που έχει νόημα μόνο για συλλεκτικούς λόγους (αλλά και για εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα), το PlayBook 4 είναι αν μη τι άλλο μία πανέμορφη κατασκευή.

The post PlayBook 4. Η gaming laptop εκδοχή του PlayStation 4! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα