Pac-Man, Space Invaders, Galaga και άλλα all-time classic games έρχονται στο Facebook Messenger!

O Mark Zuckerberg μέσω του Facebook αναμένεται να δώσει μεγάλη έμφαση στο άμεσο χρονικό διάστημα στον τομέα του gaming και αυτό φαίνεται από την διάθεση του να ενισχύσει τον gaming χαρακτήρα της πιο γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό, όλοι οι χρηστές του Facebook Messenger πρόκειται πολύ σύντομα να λάβουν ένα update

στο γνωστό messaging app το οποίο θα τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν στη mobile συσκευή τους ορισμένα από τα πιο αγαπημένα και all-time classic arcade games όλων των εποχών!

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Facebook Messenger θα μπορούν να λιώσουν με τα Pac-Man, Galaga, Arkanoid, Space Invaders, Track & Field 100M, Words with Friends: Frenzy, Shuffle Cats, EverWing, Hex, Endless Lake, Templar 248, The Tribez: Puzzle Rush, 2020 Connect, Puzzle Bobble, Zookeeper, Brick Pop και Wordalot Express. Τα παραπάνω 17 retro classics έχουν αναπτυχθεί σε HTML5 και το κεντρικό concept είναι ότι οι χρήστες του Facebook Messenger app θα μπορούν με άνεση να προκαλέσουν τους φίλους τους, σε μία προσπάθεια να σπάσουν αντίπαλα ρεκόρ. Η προαναφερθείσα δυνατότητα έχει ήδη ξεκινήσει να «ρολάρει» μέσω ενός update που τρέχει στις Η.Π.Α και σε 30 ακόμη χώρες και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα το δούμε και στις mobiles συσκευές των Ελλήνων χρηστών. Απλώς σκεφτείτε ότι από τη στιγμή που 1 δισεκατομμύριο χρήστες χρησιμοποιούν χρησιμοποιούν το δημοφιλές messaging app μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλος χαμός θα γίνει!

The post Pac-Man, Space Invaders, Galaga και άλλα all-time classic games έρχονται στο Facebook Messenger! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα