Orisa… Η νέα ρομποτική ηρωίδα του Overwatch αποκαλύπτεται!

Η Blizzard δεν μας αφήνει ποτέ παραπονεμένους, καθώς τα updates για τον αγαπημένο Overwatch είναι αρκετά συχνά, πράγμα που βοηθάει ώστε να κρατιέται αμείωτο το ενδιαφέρον των gamers για το πετυχημένο shooter. Πρόσφατα, η Blizzard παρουσίασε τη νέα ηρωίδα (διαθέσιμη μόνο στο Public Test Realm),

η οποία ακούει στο όνομα: Orisa. Η ρομποτική Orisa αποτελεί ένα Omnic που κατάγεται από τη Numbani και ουσιαστικά αποτελεί το κατασκεύασμα ενός ιδιοφυούς νεαρού κοριτσιού της 11χρονής Efi Oladele, η οποία την συναρμολόγησε για να προστατεύει τους κατοίκους της Numbani.

H Orisa ουσιαστικά πρόκειται για μία tank character, η οποία ο ρόλος στη μάχη είναι να προστατεύει τους συμπολεμιστές της , δημιουργώντας προστατευτικά barriers, ενώ παράλληλα έρχεται με τη Supercharger ability η οποία ενισχύει σε τεράστιο βαθμό το damage που προξενούν οι σύντροφοι που βρίσκονται γύρω της. Σε ότι έχει να κάνει με τις επιθέσεις της, η Fusion Driver, αποτελεί μία ριπή από μακρινή απόσταση (αποτελώντας την καλύτερη ranged attack που προέρχεται από έναν tank character), ενώ η alternative επίθεση της ονομάζεται Halt!, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Orisa να εξαπολύσει ένα Graviton Charge που πρώτα τραβάει τους αντιπάλους και μετά εκρήγνυται, προκαλώντας τεράστιο damage. Η Orisa είναι διαθέσιμη σε test μορφή ακόμη, καθώς οι developers χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσουν τις δυνατότητες της και να εξισορροπήσουν το gameplay σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα για την «καταγωγή» της.

The post Orisa… Η νέα ρομποτική ηρωίδα του Overwatch αποκαλύπτεται! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα