Neila Rey: Η γυμνάστρια των gamers!

Τι ασκήσεις κάνει ο Geralt για να κρατηθεί σε φόρμα; Πώς γυμνάζεται ένας καλός ασασίνος του Assassin’s Creed; Πόσους κοιλιακούς κάνει η Lara και πόσους ο… Sonic; H Neila Rey, με έναν ιδιαίτερο κι ελκυστικό τρόπο, απαντάει σε αυτά τα ερωτήματα και καλεί gamers να σηκωθούν από τους καναπέδες για λίγο!

Η Neila είναι πρώτα gamer και μετά γυμνάστρια, παρόλο που μετράει πάνω από 10 χρόνια στο ευρύτερο fitness: για να παρουσιάσει με όμορφο τρόπο τα προγράμματα γυμναστικής της στο neilarey.com, έχει δημιουργήσει δεκάδες ημερήσιες προτάσεις, με το… περιτύλιγμα ηρώων από παιχνίδια, ταινίες και βιβλία. Οι ασκήσεις αυτές δεν απαιτούν βάρη, ούτε ειδικό χώρο, ενώ μπορούν να γίνουν από άνδρες/γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας.Τις περισσότερες φορές, οι προτεινόμενες ασκήσεις συμβαδίζουν, με κάποιον τρόπο και λίγη φαντασία, με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού: στο Minecraft, για παράδειγμα, υπάρχουν ασκήσεις που μεταφέρεις ένα κουτί ή που ανεβαίνεις σε ένα κύβο. Τα daily guides ίσως φαίνονται λίγο περίεργα σε ένα απαίδευτο μάτι, αλλά δεν είναι παρά ένας «πιασάρικος» τρόπος για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου ώστε να κάνεις μερικές ασκήσεις, να ξεσκουριάσεις και να καταρρίψεις το στερεότυπο του αγύμναστου nerd. Και επειδή, πάνω από όλα, μας ενδιαφέρει πώς το gaming έχει μπει στην καθημερινότητά μας μέσα από διαφορετικές εκφάνσεις, καθίσαμε με την Neila για να μας μιλήσει περί gaming, fitness αλλά και το… κρυμμένο μεγαλείο της Ελλάδας.



Gameslife.gr: Γεια σου, Neila, ευχαριστούμε που έκατσες να τα πούμε. Πες μας για τα ημερήσια guides προπόνησης. Τα γράφεις και τα σχεδιάζεις όλα μόνη σου; Πώς ξεκίνησε βασικά όλη αυτή η φάση;

Neila Rey: Ναι, εγώ είμαι το επικεφαλής… «minion» και είμαι επίσης υπεύθυνη για όλα τα πρακτικά ζητήματα του project, τα σκίτσα και το σχεδιασμό. Πλέον, έχουμε και μια μικρή ομάδα εξαιρετικά αφοσιωμένων ανθρώπων και ελπίζουμε με αυτό που φτιάχνουμε, να κάνουμε τη διαφορά. Με εμένα προσωπικά, όλα ξεκίνησαν με μια ερώτηση: «Γιατί όχι;». Πάντοτε με μάγευαν οι ήρωες από τα games που έπαιζα και τα βιβλία που διάβαζα. Περνούσα εβδομάδες σε έναν κόσμο όπου ένιωθα οικεία, όπου μπορούσα να είμαι ο ήρωας και που πάντα στεναχωριόμουν όταν άφηνα πίσω μου. Έκανα στον εαυτό μου μια απλή ερώτηση- γιατί να μην είμαι εγώ ο ήρωας; Ήθελα να είμαι δυνατή όπως οι χαρακτήρες και οι ήρωες σε κόσμους επιστημονικής φαντασίας και να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου: να κάνω ό,τι θέλω, να είμαι ελεύθερη να πάρω τις δικές μου αποφάσεις. Στράφηκα από ένστικτο στο fitness και όπως φάνηκε, ήταν αυτό που αποζητούσα. Όσο γυμναζόμουν, συνειδητοποιούσα πως ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και δύναμη, σωματικά και ψυχικά, για να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου.

Gameslife.gr: Έχεις πάνω από 170 ημερήσια προγράμματα. Αν έπρεπε να προτείνεις ένα από αυτά, ως πιο αντιπροσωπευτικό και ολοκληρωμένο, σε κάποιον που τώρα έμαθε για τα guides σου, ποιο θα ήταν αυτό;
Neila Rey: Σίγουρα οι ασκήσεις του Batman. Όλοι πρέπει να τις δοκιμάσουν, τουλάχιστον μια φορά. Θα καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να γίνεις ήρωας, το πρώτο βήμα είναι απλά να κάνεις μια δοκιμή.

Gameslife.gr: Ξέρεις, πολλές φορές υπερασπιζόμαστε το gaming με πάθος, γιατί είναι κάτι που αγαπάμε. Η αλήθεια όμως είναι πως όταν πάμε στα άκρα, μπορεί να γίνει επικίνδυνο στην υγεία μας. Τι θα συμβούλευες κάποιον που παίζει 12ωρα συνεχόμενα κάθε μέρα; Υπάρχει αυτό που λένε «υπερβολικό gaming»;

Neila Rey: Εγώ πάντως παίζω 12ωρο σερί. Μπορώ να περάσω μια εβδομάδα ολόκληρη παίζοντας ένα game, αν με ταξιδέψει σε έναν κόσμο που θέλω να μείνω. Πολλοί πιστεύουν ότι τα pixels δεν έχουν νόημα, ότι δεν είναι αληθινά, αλλά διαφωνώ. Αν κάτι είναι αληθινό για εσένα, τότε είναι πραγματικά αληθινό. Το μόνο πράγμα που κάνει κάτι «αληθινό» είναι το νόημα που του δίνουμε. Όχι, δεν μπορούμε να σφάξουμε δράκους, να κάνουμε μαγικά, να σώζουμε τον κόσμο κάθε βδομάδα, όχι αν δεν πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε. Αρκεί να θέσει κάποιος το ερώτημα: «γιατί όχι;». Ίσως να μην γίνεται μέσα από μαγικά και δρακοκτονίες αλλά μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο, αρκεί να το πιστέψουμε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής μου, όταν διαπίστωσα πως μπορώ, αν το θέλω, να κάνω τη ζωή μου να σημαίνει κάτι. Αν μην τι άλλο, είναι θέμα επιλογής. Και το gaming, μετά από τόσο χρόνια, με βοήθησε να ανακαλύψω τη δύναμη μέσα μου, να τη μεταφέρω στην αληθινή ζωή και να βοηθήσω χιλιάδες άλλους, σε όλο τον κόσμο, να καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα.

Το gaming είναι επικίνδυνο μόνο όταν περιορίζεις τον εαυτό σου σε αυτόν τον κόσμο και όταν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι εξίσου δυνατός και ικανός στην αληθινή ζωή. Πρακτικά, όλα είναι θέμα ισορροπίας. Το σώμα μας είναι σχεδιασμένο για να κινείται και πάντα προσαρμόζεται με τον τρόπο ζωής του ιδιοκτήτη του. Υπάρχει μια πολύ εύκολη λύση: αν παίζεις 12 ώρες την ημέρα, πρέπει παράλληλα να ασκείσαι και να τρως σωστά. Εγώ ελπίζω ότι κάνω το δικό μου κομμάτι, ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος. Με τις ασκήσεις τύπου Bodyweight (όπου χρησιμοποιείται το σώμα μας μόνο), μπορείς να γυμναστείς παντού: ανάμεσα στα quests, πριν κάνεις respawn, όσο βλέπεις ένα cinematic. Είναι επίσης σημαντικό τι θα φας για σνακ: μπορείς να φας πατατάκια και αναψυκτικά ή μπορείς να φας μια φέτα ζαμπόν ή ένα φρούτο και να πιεις νερό με λίγο λεμόνι. Τα αντανακλαστικά σου και οι επιδόσεις σου στο παιχνίδι, θα βελτιωθούν. Έτσι, βοηθάς στην εξέλιξη του χαρακτήρα σου, τόσο μέσα στο παιχνίδι, όσο και στην αληθινή ζωή.

Gameslife.gr: Έχεις κι άλλα προγράμματα πάντως: ένα πρόγραμμα 90 ημερών, μια εκπαίδευση για push-ups, συμβουλές διατροφής κι άλλα. Ποιο είναι το επόμενο βήμα από άποψη περιεχομένου;

Neila Rey: Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο: δεν είναι εύκολο ούτε για μένα ούτε για την ομάδα, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε. Τώρα πάντως το project αναπτύσσεται οργανικά: απαντάμε σε ερωτήσεις και σχόλια, κοιτάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας. Βλέπουμε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να τις προσεγγίσουμε. Μοναδικός στόχος είναι να φτιάξουμε ένα μέρος που θα θέλαμε κι εμείς να επισκεφτούμε, έναν ολοκληρωμένο και φιλικό οδηγό για εύκολο fitness που δεν κοστίζει τίποτα. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι απλά συμβουλές για fitness: κάνουμε τον κόσμο πιο ευτυχισμένο και υγιή, δίνοντας δύναμη σε όσους πίστευαν ότι κάτι τέτοιο ήταν ακατόρθωτο.

Gameslife.gr: Κάποιος μπορεί να ξεγελαστεί από τα σχέδια και να πιστέψει ότι οι ασκήσεις είναι απλές ή πολύ εύκολες (εγώ πάντως δεν το πιστεύω με τίποτα !). Πώς θα το σχολίαζες;

Neila Rey: Συνήθως οι ασκήσεις που φαίνονται πιο εύκολες είναι εκείνες που πονάνε περισσότερο. Μας το λένε συχνά, πάντως, κάποιοι που δεν έχουν δοκιμάσει ασκήσεις bodyweight. Ακόμα και κάποιοι που είναι αρκετά γυμνασμένοι, μετά από μερικά σετάκια «λυγίζουν». Το bodyweight training είναι το απόλυτο εργαλείο εκγύμνασης: είναι λειτουργικό και απαιτεί ένα καλό μυικό σύστημα που λειτουργεί καλά στο σύνολό του. Σε ωθεί στα άκρα και θα συνεχίσει να σε ωθεί στα άκρα, όσο γυμνασμένος κι αν είσαι. Δεν είναι και πολύ κακό πάντως να σε ξεγελάει η απλή εμφάνιση των οδηγών. Πολλοί κάνουν μια δοκιμή, ακριβώς επειδή φαίνεται απλό και γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δεν έπρεπε να τους έχουν υποτιμήσει. Παρόλα αυτά βλέπουν αποτελέσματα. Και αυτό δίνει κίνητρο για να συνεχίσεις.

Gameslife.gr: Ποια είναι η άποψή σου για την αναλογία άσκησης/διατροφής; Είναι το ίδιο σημαντικά;

Neila Rey: Είναι γεγονός ότι χωρίς μια σωστή διατροφή, η άσκηση δεν είναι τόσο αποτελεσματική, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό: το fitness που βλέπουμε και το fitness που νιώθουμε, δεν είναι πάντοτε το ίδιο πράγμα. Οι αυστηρές δίαιτες και οι συγκρατημένες μερίδες θα σου δώσουν καλά αποτελέσματα, οπτικά: θα δεις καλύτερη μυική γράμμωση και «φέτες» κοιλιακούς, αλλά αυτά δεν είναι απαραίτητα για μια καλή φυσική κατάσταση. Εφόσον μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, δεν πρέπει να μας αγχώνει το βάρος μας και δεν είναι κακό να έχεις και λίγο λίπος στο απόθεμα.



Όλα είναι θέμα στόχων, λοιπόν. Μπορείς πάντα να αλλάξεις τη δίαιτά σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου, αν θες καλύτερη γράμμωση ή να μειώσεις το ποσοστό λίπους, για παράδειγμα. Αλλά αν γυμνάζεσαι συχνά, αν κάνεις πράγματα κάθε μέρα, όλη μέρα, απλά θα φτάσεις σε ένα σημείο που μπορείς να φας τα πάντα, αρκεί να είναι αληθινή τροφή. Η καλύτερη διατροφική συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι μια σωστή εκπαίδευση του εαυτού μας και του στόματός μας. Η υγιεινή διατροφή δεν είναι απλά το κόψιμο λιπαρών ή να παίρνεις μόνο πρωτείνη ή να τρως μόνο σαλάτες. Το θέμα είναι να τρως καλά και σωστά, να κάνεις σωστές επιλογές σε καθημερινή βάση και να τρως όσο χρειάζεται το σώμα, όχι μέχρι να σκάσεις.

Gameslife.gr: Η σχέση σου με την Ελλάδα ποια είναι; Έχεις αναφέρει στο παρελθόν ότι έρχεσαι για περιόδους προπόνησης στη χώρα μας.

Neila Rey: Τελευταία περνάω όλο και περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα και σκέφτομαι να μετακομίσω μόνιμα εδώ. Είναι ένα πανέμορφο μέρος και νιώθω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό εδώ, μακροπρόθεσμα. Ίσως να ανοίξω κέντρα άσκησης, για να έρχεται ο κόσμος, να γυμνάζεται δωρεάν με τα προγράμματά μας, να γνωρίζονται και να προπονούνται μαζί. Δεν ξέρω καν αν είναι δυνατό αυτό ή αν μπορεί να γίνει ποτέ, αλλά πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός τόπος για κάτι τέτοιο. Η Ελλάδα έχει εκπληκτικές δυνατότητες και θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια.

Gameslife.gr: Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου, Neila. Θα ήθελες να πεις κάτι, κλείνοντας, στους φίλους σου στην Ελλάδα;

Neila Rey: Αυτός ο τόπος είναι η γεννέτειρα μεγαλείων. Αυτό το μεγαλείο υπάρχει ακόμα μέσα στους ανθρώπους εδώ, αλλά είναι θαμμένο και πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται. Χάνονται πολλές ευκαιρίες.Δεν πρέπει να φοβόμαστε να είμαστε ευγενικοί, να είμαστε πιο στοργικοί και ηρωικοί, ακόμα και όταν μιλάμε για κάτι ασήμαντο, ΕΙΔΙΚΑ όταν είναι κάτι ασήμαντο. Εγώ αλλάζω τον κόσμο από το μικρούλι μου διαμέρισμα, κάνω κάτι που φαίνεται χαζό με την πρώτη ματιά, αλλά κάνω την διαφορά και το ίδιο μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε από εμάς. Όλοι μας έχουμε μέσα μας έναν ήρωα, όλοι μας μπορούμε να φτιάξουμε κάτι που έχει χαλάσει, απλά επειδή έτυχε να έχουμε τα σωστά εργαλεία, επειδή ήμασταν στο σωστό μέρος και επειδή ξέραμε πως να το κάνουμε. Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε αυτό και να κάνετε τα πάντα για να είστε καλύτεροι, να κάνετε το καλό και να βγάλετε έξω το μεγαλείο που υπάρχει μέσα σας.

Όπως καταλάβατε, η Neila είναι ένα αθεράπευτο gaming nerd: καθόλου ψωνισμένη ή καβαλημένη ντίβα του γυμναστηρίου, αλλά φιλική και ζεστή, προσεγγίσιμη και προσγειωμένη και, πάνω από όλα, οραματίστρια. Ειδικά με τον επίλογο περί ελληνικού μεγαλείου, μας συγκίνησε: της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τα σχέδιά της, αλλά και να μετακομίσει μόνιμα στη χώρα μας όπως σκέφτεται (θα ήταν η άψογη πρέσβειρα του gaming για τη χώρα μας). Και, «γιατί όχι», ίσως μια μέρα το όραμά της να γίνει πραγματικότητα και να βρισκόμαστε κάπου εμείς οι gamers για να «κάνουμε« ένα Minecraft ή ένα Uncharted. Thanks, Neila!

For an interview transcript in English, click here

Q: Hey, Neila, thanks for taking the time! Tell us about the daily guides. Do you write/design all of them on your own? How did all this thing start in the first place?

A: I am the minion in charge, yes, and I am also responsible for all of the practical side of the project, the drawing and the design. We do have a small team now of extremely dedicated people and we are hoping to make a difference with what we do here.For me personally it all started with a question: “Why not?” I have always been fascinated with heroes from the games I played and the books I read, I would spent weeks in a world I could relate to, where I could be the hero and coming back from there was always heart-breaking. I asked myself a simple question – why can’t I be the hero? I wanted to be strong just like all the characters and the avatars I have been in the world of Sci Fi and be in charge of my own life, do whatever I wanted to do and be free to make my own choices. Instinctively I turned to fitness and it turned out to be the answer for me. The more I trained the more I realised that this was the missing piece of the puzzle, it gave me the confidence and the strength, both inside and outside, to take control of my life.

Q: You have over 170 daily routines. If you have to suggest one of them, as the most representative and wholesome to someone who has just learned of your guides, which one would that be?

A: The Batman workout, absolutely. Everyone should try to do it at least once. You will suddenly realise that it’s all it takes to the hero, the first step is to give it a go.

Q: We often defend gaming, passionately, because it’s our thing. But, truth be told, if taken to extremes, it can be hazardous to our health. Any words of advice to people who play 12 hours on a row on a daily basis? Is there such a thing as «too much gaming»?

A: I play 12 hours in a row. I can spend a week just playing a game if it takes me into the world I want to be part of. Many people think that pixels are meaningless, that they are not real but I disagree. Anything that is real enough for you is as real as it gets, the meaning we give things is often what it takes to make something real. We can’t slay dragons, we can’t use magic, we can’t save the world and save it again next week if we don’t think we can. It takes one to ask the question: Why not? Perhaps, it is not going to be through magic or dragon slaying but it can happen if you believe it can. That was the biggest revelation in my life, when I realised that I can, if I wanted to, make my life mean something. It is after all a choice and gaming, after years and years of it, helped me discover my inner potential and transfer it into real life and now I help thousands of people across the globe come to the same conclusion. Gaming only becomes a hazard when you limit yourself to that world and you don’t believe that you can be just as strong and capable in real life. The practical side of it lies in the balance. Our bodies are designed to move and they always adjust to the physical lifestyle of their owners. There is a very easy fix: if you play 12 hours per day you also got to exercise and eat healthier at the same time. And I hope that I do my bit to make it easier to do just that. With bodyweight training you can fit exercise anywhere anytime, between quests, during re-spawns and cinematic trailers. What you snack on will also make a difference: you can eat crisps and drink soft drinks or you can eat ham slices and fruit and drink lemon water and your reflexes and how you perform in the game will also improve. That, is how you develop your character, in the game and in real life.

Q: You have some other programs as well: a 90-day regime, a push-up training schedule, nutrition tips and others. What’s the next step, any future plans, content-wise?

A: We try to help everyone, it’s not an easy task but me and my team – we do our best. The project right now is developing organically, we respond to feedback and requests and problems people are facing. We see the need and we try to address it. Our only goal is to create the kind of place we would ourselves love to come across, a helpful and easy-to-follow complete guide to accessible fitness that doesn’t cost you anything. We believe we are doing something that means more than just providing fitness advice, we are making the whole world a healthier and happier place, giving the power back to everyone who thought it was not possible.

Q: Someone can be easily fooled by the exercises and the sketches and think that these exercises are easy or too simple (i know they definitely are not!). How would you comment?

A: It’s usually the easy looking exercises that hurt the most. We do get that a lot, people who have never tried any bodyweight training before, even people who are already fairly fit often ‘break’ after just a few sets. Bodyweight training is the ultimate fitness tool, it’s functional and it requires you to have good quality muscle and a system that works together as a whole. It will always push you and it will keep pushing you no matter how fit you get. Being fooled by the simplicity of it is not really a bad thing. More people are trying it because it seems easy and although they very quickly realise it was a mistake to underestimate it, they also get real results. And that can and will inspire anyone to keep going.

Q: How do you weigh in on the exercise/nutrition ratio. Are they 50/50 equally important?

A: It is true that without correct nutrition exercise is not as effective, but there is a very important thing to remember: visual fitness and functional fitness are not always the same thing. With strict diets and proper portion control you can get better visual results, you can get better muscle definition and a popping six-pack, for example, but you can be fit even without all that – as long as you can do everything you want, you are not limited by your weight there is nothing wrong with having some extra fat in reserve. So it all depends on your goals. You can always adjust your diet whenever you need to, when you want to get a better definition and lower your body fat % but with regular exercise, being really active all day every day you can hit a point at which you can eat whatever it is you want as long as it’s real food. Educating yourself and your taste buds on that is perhaps the most important nutrition advice I can give. Healthy eating is not about cutting out fat,going full protein or eating only salads, it’s about eating better and making better choices on a regular basis and eating as much as your body needs not as much as you can fit in it.

Q: What’s your relation with Greece? You’ve mentioned that you visit for training periods or something?

A: I’ve been spending more and more time in Greece and I am thinking of settling down here permanently. It’s a beautiful place and I also feel like I can do some good here in the long run, perhaps even establish training centres, places anyone can come and train at for free using our guides, where people can connect and work out together. I don’t even know if it’s possible and if it can ever happen but I feel like this is the right place for that. Greece has tremendous potential and I want to give it a go.

Q: Thank you so much for your time. Any closing comments for your Greek fans?

A: This right here is the birthplace of greatness, there is greatness in people here still, but it’s buried and it’s often unrecognised. A lot of potential is lost. We should never be afraid to be kinder, be more caring and more heroic even when it’s in trivial things, especially when it’s trivial things. I am changing the face of the world from my tiny apartment doing something that at first glance is silly but I am making a difference and so can each of us. We all have what it takes to be the hero, be the person who fixes something that is broken because we happen to have the tools, we happened to be there and we happened to be able to. You’ve got to understand that and do everything you can to do better, be better and let your greatness out.

The post Neila Rey: Η γυμνάστρια των gamers! appeared first on gameslife.

Keywords
rey, rey, γεια σου, sonic, fitness, minecraft, nerd, ελλαδα, γεια, project, games, παζλ, batman, game, σημαίνει, λύση, φας, σνακ, υγιή, εμφάνιση, θες, σαλατα, uncharted, english, click, time, design, team, people, heroes, books, world, hero, life, free, answer, puzzle, health, play, hours, row, real, dragons, magic, dragon, choice, potential, globe, hazard, lies, lifestyle, easy, fix, hope, anytime, drink, drinks, water, nutrition, tips, future, goal, love, power, hurt, lot, ultimate, tool, system, push, long, weight, extra, fat, reserve, goals, diet, hit, food, full, beautiful, run, greek, buried, lost, face, tools, βιβλια, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, first world's fair, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αποτελεσματα, το θεμα, βημα, διαιτες, διατροφη, δωρεαν, εργαλεια, ημερησια, θεμα, καθημερινη, παιχνιδια, περιεργα, προγραμμα, σαλατες, σνακ, σωστη διατροφη, ταινιες, υγεια, υγιεινη διατροφη, φυσικη, books, face, games, game, heroes, lost, minecraft, people, push, real, time, ultimate, ups, αποκαλυψη, απλα, αυτοπεποιθηση, αψογη, βδομαδα, εβδομαδες, γεγονος, γεια, γινει, γινεται, δυναμη, ευκολο, υπαρχει, εκπαιδευση, εβδομαδα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επρεπε, ερχεται, ερχεσαι, ζεστη, ζωη, ζωης, ζωη μου, υγιή, ιδιο, ηρωες, θες, καναπεδες, κοψιμο, λεμονι, λύση, ματια, ματι, μπορεις, νερο, νοημα, ομαδα, παντα, οπτικα, οραμα, παζλ, παθος, παμε, προβληματα, προγραμματα, σερι, σιγουρα, σκιτσα, σωμα, στα ακρα, στην υγεια μας, σχεδια, σχολια, φαντασια, φας, φετα, φαινονται, φορα, χαζο, ωρες, anytime, answer, batman, beautiful, health, buried, water, choice, click, diet, design, free, dragon, dragons, drinks, easy, extra, love, puzzle, ερωτησεις, food, heart, fitness, fix, full, future, goal, goals, greek, hazard, hero, hit, hope, ηρωας, hurt, χωρα, ιδιαιτερο, english, project, κομματι, lifestyle, λιπος, lies, life, lot, long, magic, μια φορα, nerd, drink, nutrition, hours, ολη μερα, παιχνιδι, play, potential, power, reserve, row, run, σημαίνει, system, σωστο, σωστος, team, fat, tips, tool, tools, θελω να, uncharted, globe, weight, world, ξεκινησε, χερια, γεια σου, ζαμπον
Τυχαία Θέματα