Microsoft: το 4K του Scorpio δεν θα κάνει συμβιβασμούς

Με το PS4 Pro που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, το Xbox Scorpio έχει ήδη προγραμματιστεί για κυκλοφορία εντός του 2017. Το PC παραμένει βέβαια άρχοντας του gaming, σήμερα περισσότερο από ποτέ, καθώς είναι πλέον εφικτή η σύνθεση ενός «τέρατος» για 4K gaming με λιγότερο από 1.000€! Έτσι τα περισσότερα παιχνίδια κυκλοφορούν optimized γι’αυτό το περιβάλλον, με τις αντίστοιχες εκδόσεις για κονσόλες να… τρέχουν κυνηγώντας τις εξελίξεις.

Ο Aaron

Greenberg, διευθυντής του τμήματος της Microsoft για το Xbox, έκανε κάποιες βαρύγδουπες δηλώσεις για τη νέα παιχνιδομηχανή. Ισχυρίζεται ότι θα είναι η πιο ισχυρή κονσόλα που έχουμε δει ποτέ, ικανή να διαχειριστεί γραφικά σε 4K χωρίς συμβιβασμούς. Διευκρίνισε ότι όλοι οι first-party τίτλοι της Microsoft, που θα κυκλοφορήσουν κοντά στο Scorpio, θα τρέχουν σε native 4K ανάλυση.

Εμείς πάντως δεν βλέπουμε ποια είναι η ανταγωνιστική διαφορά από την τεχνολογία και τη στρατηγική της Sony, τουλάχιστον από αυτές τις δηλώσεις, οπότε δεν θα βιαστούμε ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα (και νικητή). Σύμφωνα με τη Microsoft, μόνο κάποιοι τίτλοι VR θα τρέχουν αποκλειστικά στο Scorpio, με όλα τα υπόλοιπα games του XboxOne, αλλά και τα περισσότερα του Xbox360 να μην έχουν πρόβλημα.

The post Microsoft: το 4K του Scorpio δεν θα κάνει συμβιβασμούς appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα