HP Pavilion Gaming 15-ak100nv: Για δυναμικούς και ασυμβίβαστους gamers!

Η HP προτείνει δυναμικές λύσεις για την αγορά του gaming, οι οποίες είναι βέβαιο ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τους «σοβαρούς» gamers. Το τελευταίο entry στην στη συγκεκριμένη λίστα είναι το HP Pavilion Gaming 15-ak100nv, ένα ισχυρό laptop που είναι κατάλληλο για τους λάτρεις της gaming on-the-go φιλοσοφίας. Το νέο HP Pavilion συνδυάζει ισχυρά υλικά κατασκευής και επιβλητικό design

που σίγουρα τραβούν την προσοχή των gamers…

Η πρόταση της HP στηρίζεται σε λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home 64 και στην καρδιά του βρίσκεται ένας τελευταίας γενιάς επεξεργαστής Intel Core i7-6700HQ με γραφικά Intel HD 530 (2,6GHz έως 3,5GHz με μνήμη cache στα 6MB), ενώ παράλληλα συνοδεύεται από 8GB DDR3 RAM. Η παραπάνω CPU πλαισιώνεται από μία κάρτα γραφικών Nvidia GTX 950Μ, η οποία σχεδιάστηκε για να κάνει τα περισσότερα σύγχρονα games να τρέχουν… «αέρινα» και χωρίς το παραμικρό lag. Σε ότι έχει να κάνει με το διαθέσιμο storage, η gaming πρόταση της HP έρχεται με hard-drive στο 1TB (SATA στις 5.400 rpm) και 128GB SSD δίσκο, μαζί μάλιστα με SuperMulti DVD.

Όσον αφορά την οθόνη του, το HP Pavilion Gaming laptop δεν απογοητεύει, καθώς προσφέρει FHD IPS display με οπίσθιο φωτισμό WLED (1920×1080 pixels), το οποίο ξεχωρίζει για τα ζωντανά χρώματα του, ενώ επιπλέον είναι και multitouch! Παράλληλα, η πρόταση της HP προσφέρει μία αξιόλογη εμπειρία και στον τομέα του ήχου, καθώς το σύστημα B&O Play με τα δύο ηχεία που ενσωματώνει παρέχει crystal-clear ηχητική απόδοση.

Όσον αφορά τις διαθέσιμες θύρες του, το HP Pavilion Gaming 15-ak100nv προσφέρει: 1xHDMI, 1xUSB 2.0 και 2xUSB 3.0, ενώ δε γίνεται να μην σταθούμε και στα φωτιζόμενα πλήκτρα πράσινου χρώματος, τα οποία χαρίζουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στις gaming sessions σας. Χωρίς αμφιβολία, η gaming πρόταση της HP συνδυάζει αξιοπιστία και δυναμισμό και η τιμή του ανέρχεται στα 1.299 ευρώ.

The post HP Pavilion Gaming 15-ak100nv: Για δυναμικούς και ασυμβίβαστους gamers! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα