H Bethesda ΔΕΝ σκέφτεται να μεταφέρει τα games της στο σινεμά!

Εδώ και καιρό το Hollywood αναζητάει εναλλακτικές πηγές έμπνευσης για τις νέες κινηματογραφικές παραγωγές του, για αυτό και είναι λογικό να στρέφεται στον κόσμο των video games, όπου σίγουρα εκεί υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις που μπορούν να αποτελέσουν μελλοντικά κινηματογραφικά blockbusters. Αν και το σύνηθες είναι πολλές εταιρείες να καλοβλέπουν το ενδεχόμενο της μεταφοράς των τίτλων τους στις σκοτεινές αίθουσες,

υπάρχουν και ορισμένοι publishers που προτιμούν να… απέχουν. Ένας εξ’ αυτών είναι και η Bethesda, η οποία δεν ενδιαφέρεται να μεταφέρει κάποιο από τα Fallout ή τα Elder Scrolls στον κινηματογράφο ή στην οθόνη της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος του Marketing της Bethesda, Pete Hines, ο κύριος λόγος που η γνωστή εταιρεία δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταφοράς ορισμένων εκ των τίτλων της είναι επειδή πολύ απλά αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι οι publishers δεν έχουν τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο σε μία μεταφορά από τον κόσμο του gaming σε αυτόν του κινηματογράφου. Η κατεύθυνση της Bethesda είναι ότι προτιμούν τις δημιουργικές αποφάσεις να τις παίρνουν οι game developers κι όχι κάποιος σκηνοθέτης που ενδεχομένως να μην γνωρίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα των τίτλων της. Αν και οι υπεύθυνοι της Bethesda δεν εμφανίζονται τόσο «ζεστοί» στο θέμα των video game-based movies, παρόλα αυτά όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Pete Hines, θα μπορούσε να γίνει μία… «εξαίρεση», εάν για παράδειγμα ένας πολύ διάσημος σκηνοθέτης όπως ο Peter Jackson εκδήλωνε ενδιαφέρον του για να αναλάβει τη σκηνοθεσία μίας ταινίας βασισμένης στο πλούσιο fantasy σύμπαν του Elder Scrolls… Εκεί θα άλλαζε το πράγμα και ενδεχομένως η Bethesda να έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει… Γι αυτό, ποτέ μη λες ποτέ!

The post H Bethesda ΔΕΝ σκέφτεται να μεταφέρει τα games της στο σινεμά! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα