Glitch στην beta του Destiny 2 μπορεί να σου δώσει infinite super attack!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσες φορές δεν είδες επεισόδιο Dragonball Z και θα σκέφτηκες «πότε θα ζήσω τη δική μου Super Saiyan μεταμόρφωση;» από μέσα σου; Ε, απ’ ό,τι φαίνεται οι ευχές σου εισακούστηκαν… στο Destiny 2, μιας και βρέθηκε ένα glitch που μπορεί να σου δώσει μία infinite super attack!

Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Αρχικά, πρέπει να βρίσκεσαι στο The Inverted Spire (strike mode) και στη

συνέχεια να βρεις μερικά pikes (ξέρεις, αυτά τα χαριτωμένα οχήματα). Μόλις εντοπίσεις ένα pike το αμέσως επόμενο βήμα είναι να σκοτώσεις όποιον τα καβαλάει και ύστερα να ξεκινήσεις ένα super attack, καβαλώντας ένα κατευθείαν. Αν είσαι ακόμα λαμπερό παιδί (δηλαδή δεν έχει σταματήσει το super attack) όσο κάθεσαι στο pike, απλά πήγαινε στο μενού, άλλαξε το βασικό σου όπλο για κάποιο άλλο και άλλαξε το ξανά στο προηγούμενο κατευθείαν. Μόλις βγεις από το μενού κατέβα από το όχημα και… σπάσε πλάκα. Μόνο πρόσεχε να μη ξανανέβεις στο pike (εκτός κι αν θες να πρέπει να ενεργοποιήσεις και πάλι το εν λόγω glitch).

To glitch αυτό ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τη streamer LuCKyy_and_BW, αν και οι πάντα αγαπημένοι θαμώνες του Destiny subreddit αποκάλυψαν ότι το glitch υπάρχει ακόμα και στο 1ο Destiny. Παρακάτω μπορείς να δεις πώς ακριβώς ενεργοποιείται το glitch σε real time καθώς και πώς δουλεύουν τα super attacks του κάθε class. Αν μη τι άλλο η Destiny 2 Beta μπορεί να γίνει πολύ πιο απολαυστική με αυτό το «instant-easy-mode» glitch (αρκεί βέβαια να μη το abuseάρεις μέχρι αηδίας).

The post Glitch στην beta του Destiny 2 μπορεί να σου δώσει infinite super attack! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα