Far Cry 5! Δείτε το πρώτο απίθανο trailer και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

H Ubisoft δεν μας έστησε στο ραντεβού που μας είχε δώσει και έτσι σήμερα (26/5) έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το πέμπτο Far Cry, μαζί με ένα σπαρταριστό announcement trailer που όπως θα διαπιστώσετε και εσείς παρακάτω, δεν θα μπορούσε παρά να μας ανοίξει την όρεξη για τα καλά! Το πρώτο δείγμα (in-engine) του Far Cry 5 για πρώτη φορά παρουσιάζει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα και αυτό ενδεχομένως θα αποτελέσει το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό του.

Τα γεγονότα του Far Cry 5 όπως ήδη γνωρίζουμε

θα διαδραματίζονται στην Montana των H.Π.Α στην περιοχή Hope County, η οποία καλύπτεται από πυκνά δάση, μικρές παραδοσιακές αμερικανικές κωμοπόλεις, τεράστια βοσκοτόπια και βραχώδη όρη. Σε αυτό το ειδυλλιακό setting βλέπουμε την επιρροή που ασκεί στην ευρύτερη περιοχή μία παραθρησκευτική οργάνωση, όπου είναι εμφανές ότι ο αρχηγός της δεν κηρύττει την αγάπη και την αλληλοκατανόηση ανάμεσα στους πιστούς. Σύμφωνα με το story του νέου κεφαλαίου στο Far Cry franchise, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο ενός σερίφη, ο οποίος καλείται να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τον Joseph, τον υπεύθυνο μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης (Eden’s Gate) που στρατολογεί δεκάδες φανατικούς πιστούς και που όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι και το καλύτερο παιδί στον κόσμο.

Φυσικά ο ήρωας σας δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα έχει στο πλευρό του ορισμένους NPCs οι οποίοι όχι μόνο θα τον συντροφεύουν στο ταξίδι του (όπως για παράδειγμα είναι ο πάστορας Jerome και η Mary May), αλλά θα επιδρούν με καταλυτικό τρόπο στην εξέλιξη της ιστορίας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, κάθε ένας εξ’ αυτών θα εξυπηρετεί τη δική του ατζέντα. Όπως έγινε γνωστό, η campaign θα μπορεί να παιχτεί και σε co-op mode, ενώ παράλληλα το παιχνίδι θα συνοδεύεται και από έναν map editor. Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι διατηρείται ο open-world προσανατολισμός, με τους gamers να είναι σε θέση να ελέγχουν μία σειρά από οχήματα, τα οποία περιλαμβάνουν muscle cars αλλά και αεροπλάνα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον χαρακτήρα μας ακόμη και να… ψαρεύει!

To Far Cry 5 είναι αν μη τι άλλο «ιδιαίτερο» και αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του θέματος του, που το κατατάσσει ανάμεσα στα πιο πρωτότυπα games που είδαμε τον τελευταίο καιρό. Το νέο «μέλος» στην οικογένεια των Far Cry games είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 για PS4 (η έκδοση για τη κονσόλα της Sony θα διαθέτει exclusive content), Xbox One και PC και πραγματικά δείχνει φανταστικό και πολλά υποσχόμενο! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τα trailers που ακολουθούν και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση…

The post Far Cry 5! Δείτε το πρώτο απίθανο trailer και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα