Fantech Outlaw K12. Gaming keyboard για… επικίνδυνες αποστολές!

Ένα δυνατό gaming keyboard είναι το απαραίτητo «όπλο» που χρειάζεται ο κάθε gamer για να μπορέσει να διαπρέψει στις gaming αναμετρήσεις του. Η ταχύτητα, η ακρίβεια και η ευελιξία που απαιτεί κάθε παίκτης είναι ζωτικής σημασίας για την πετυχημένη εξέλιξη ενός παιχνιδιού, για αυτό και το gaming πληκτρολόγιο του θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Το Fantech outlaw K12 είναι το gaming keyboard,

το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές, καθώς είναι κατασκευασμένο για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers.

Το Fantech Outlaw K12 είναι κατασκευασμένο από ισχυρό κράμα αλουμινίου και ξεχωρίζει για την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή του. Η μεταλλική του βάση διακρίνεται για την σταθερότητα της, ενώ ένα στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η άνεση και η εργονομία που παρέχει. Με 19 anti-ghosting πλήκτρα, braided καλώδιο με μήκος στα 1.6m και φωτισμό Chroma στα πλήκτρα που πρέπει, το Outlaw K12 αποτελεί μία ιδανική λύση για όλους τους pro-gamers (κι όχι μόνο). Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι εξαιρετικά προνομιακή και budget-friendly τιμή του, καθώς το εκπληκτικό αυτό πληκτρολόγιο το βρήκαμε στο Elektrostore24.gr σε τιμή μόλις στα 25 ευρώ! Μάλιστα, η κανονική τιμή του ανέρχεται στα 32,50 ευρώ, οπότε εάν ψάχνετε για ένα σούπερ οικονομικό keyboard αξίζει να του ρίξετε μία ματιά!

The post Fantech Outlaw K12. Gaming keyboard για… επικίνδυνες αποστολές! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα