Epson EH-TW570. Projector “αυστηρά” για gamers!

Εάν ανήκετε στους gamers που αναζητούν μία πιο εναλλακτική gaming εμπειρία, παίζοντας τα αγαπημένα τους games σε έναν υψηλής ποιότητας projector, τότε η Epson έχει για εσάς μία πραγματικά εξαιρετική πρόταση. Ο projector EH-TW570 έχει σχεδιαστεί από την Epson ειδικά για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των gamers, αλλά και των users που επιθυμούν να βιώσουν την απόλυτη home cinema

εμπειρία. Ο Epson EH-TW570 προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 3.000 lumen και έγχρωμες εικόνες 3D, αυτός ο projector με δυνατότητα ανάλυσης HD σάς παρέχει μια λύση με εξαιρετικά προσιτή τιμή για τη δημιουργία καθηλωτικών μεγάλων προβολών στο σπίτι. Η εξελιγμένη τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας, ενώ η έλλειψη καθυστέρησης όταν παίζετε παιχνίδια και οι δυνατότητες μετατροπής από 2D σε 3D, καθιστούν αυτό το προϊόν μια εξαιρετική προσθήκη για home cinema.

2D & 3D δυνατότητες και υψηλό contrast

Με φωτεινότητα στα 3.000 lumen, ο EH-TW570 είναι ο πιο φωτεινός βιντεοπροβολέας home cinema που έχει κυκλοφορήσει ποτέ από την Epson. Ο EHTW570 παράγει εξαιρετικές εικόνες ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος και έχει δυνατότητα προβολής σε 2D και 3D, εξασφαλίζοντας ακόμη και μετατροπή βίντεο από 2D σε 3D. Επιλέξτε από τέσσερις λειτουργίες χρωμάτων (καθιστικό, δυναμική, κινηματογράφος και παιχνίδια) και δύο λειτουργίες χρωμάτων για την προβολή σε 3D, ενώ διατίθενται επίσης τρία επίπεδα φωτεινότητας. Ο βελτιωμένος λόγος αντίθεσης 15.000:1 επιτρέπει στον Epson EH-TW570 να αποδίδει ευκρινείς εικόνες, ενώ χάρη στην τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας χωρίς διαχωρισμούς χρωμάτων (φαινόμενο ουράνιου τόξου) για πανέμορφες έγχρωμες εικόνες.

Μοναδική ευκολία χρήσης

Η εφαρμογή Epson iProjection2 επιτρέπει την εύκολη κοινή χρήση περιεχομένου από συσκευές αφής ενώ με τον κωδικό QR που εμφανίζεται από τον projector, η σύνδεση συσκευών διευκολύνεται ακόμη περισσότερο. Με τις δυνατότητες διασύνδεσης HDMI-MHL μπορείτε να συνδέετε απευθείας τις έξυπνες συσκευές σας. Παράλληλα, η κατακόρυφη και οριζόντια διόρθωση keystone και το ζουμ 1,2x σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε το βιντεοπροβολέα της Epson ακριβώς εκεί που τον χρειάζεστε. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 2W σάς δίνουν την επιλογή να μην αγοράσετε ξεχωριστό σύστημα ήχου ενώ οι έξοδοι ήχου του EH-TW570 εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευελιξία. Επιπλέον, ο Epson EH-TW570 έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης διάρκειας ζωής της λάμπας του που φτάνει τις 5.000 ώρες σε κανονική λειτουργία και τις 6.000 ώρες σε οικολογική λειτουργία.

Made for gamers!

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ευκολία χρήσης, μοναδικές λειτουργίες και πολύ καλή τιμή (περίπου 670 ευρώ), ο Epson EH-TW570 είναι βέβαιο ότι θα καλύψει και με το παραπάνω ακόμη και τις πιο απαιτητικές gaming ανάγκες σας!

The post Epson EH-TW570. Projector “αυστηρά” για gamers! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα