EPIC ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε μοναδικά συλλεκτικά δώρα Doom!

Το ιστορικό Doom επέστρεψε στον κόσμο του gaming και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα «σπάει»! Με μία εκπληκτικά εξελιγμένη game engine που μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας, καταιγιστικό ρυθμό και ανελέητη δράση, αλλά και απίθανο multiplayer, το Doom είναι μόνο σίγουρο

ότι θα ξετρελάνει κάθε φίλο των first-person shooters. Επειδή στο GamesLife.gr γνωρίζουμε την πώρωση σας για τον FPS της id Software είπαμε σε συνεργασία με την IGE να διοργανώσουμε έναν uber διαγωνισμό για το Doom με εκπληκτικά συλλεκτικά δώρα!

21 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν:

1 Doom game για PS4

15 σετ συλλεκτικών δώρων που περιλαμβάνουν: (T-Shirt UAC, 2 Λιθογραφίες Doom, μεταλλική θήκη του παιχνιδιού, poster και anti-stress μπαλάκι demon)

5 collective Pins (στο σετ περιλαμβάνονται 3 pins) + μεταλλική θήκη του παιχνιδιού + μπρελόκ + anti-stress μπαλάκι demon + 2 λιθογραφίες doom + poster.

Για λάβετε μέρος θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο Facebook και Share το διαγωνισμό και να αφήσετε απαραιτήτως ένα comment κάτω από το θέμα (για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα). Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 27/5/2016 και τα αποτελέσματα για τους 21 τυχερούς θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 30/5/2016. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

The post EPIC ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε μοναδικά συλλεκτικά δώρα Doom! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα