Dynasty Warriors 7: Empires

Θέλεις δράση; Έχουμε μπόλικη. Και μάλιστα «σερβίρεται» με μία μεγάλη δόση από στρατηγική και πολιτική. Το Dynasty Warriors 7: Empires σου προσφέρει μία μοναδική άποψη μεταξύ ιστορίας και φαντασίας στη φεουδαρχική Κίνα.

Σενάριο και τα ρέστα

Το σενάριο του παιχνιδιού βασίζεται στο κινέζικο μυθιστόρημα «Romance of the Three Kingdoms» του 14ου αιώνα. Αυτό με τη σειρά του εξιστορεί την πορεία τριών βασιλείων, κοντά στο τέλος της δυναστείας των Χαν. Εισάγοντας φανταστικά

στοιχεία στην πραγματική ιστορία, ακολουθεί τους ισχυρούς άντρες των βασιλείων. Κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν τη δυναστεία, ενώ άλλοι να την καταλύσουν τελείως. Αυτούς τους ρόλους καλείσαι να παίξεις κι εσύ, επιλέγοντας μεταξύ μίας μεγάλης λίστας από ενδιαφέροντες χαρακτήρες.



Gameplay

Το παιχνίδι είναι κατά κύριο λόγο action. Τώρα βέβαια υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις μέχρι να ξεκινήσει αυτή η δράση. Πρώτον, είναι καλό να μαζέψεις πολιτικούς υποστηρικτές, ώστε να αποκτάς πόρους και φήμη. Δεύτερον, έχεις στη διάθεση σου κάποια slots, τα οποία μπορείς να γεμίσεις με stratagems, που αυτοματοποιούν τη συμπεριφορά των στρατιωτών σου στο πεδίο μάχης. Επίσης μπορείς να επισκεφτείς την κωμόπολη κοντά στο στρατηγείο σου, ώστε να αγοράσεις στολές, όπλα, ακόμα και ζώα, που θα σε βοηθήσουν στη μάχη. Ακόμα, πρέπει βεβαίως να αποφασίσεις αν θέλεις να διεξάγεις πόλεμο για λογαριασμό σου, ή ως σύμμαχος άλλου άρχοντα. Στο πεδίο μάχης τώρα, χρησιμοποιείς βασικές και ενισχυμένες επιθέσεις με τα επιλεγμένα όπλα σου, κατατροπώνοντας αντίπαλους στρατιώτες κατά δεκάδες. Ο σκοπός σου είναι να προχωρήσεις ανάμεσα στα εχθρικά στρατόπεδα, ώστε να καταλάβεις το αντίπαλο στρατηγείο. Παράλληλα, πρέπει να φροντίζεις ώστε ο εχθρός να μην κάνει το ίδιο σε ‘σένα, παρακολουθώντας τη στρατιωτική δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο. Νικώντας τους πιο σημαντικούς αντιπάλους, κερδίζεις αντικείμενα με τα οποία μπορείς να εξοπλίσεις τον δικό σου χαρακτήρα.

Και από εμφάνιση;

Μην περιμένεις κορυφαία ποιότητα. Ούτε και έχει σημασία δηλαδή, αφού δεν θα «ησυχάσεις» ποτέ αρκετά ώστε να προσέξεις κάτι τέτοια «μικροπράγματα». Τα γραφικά πάντως έχουν αρκετά καλή ποιότητα ώστε να εμφανίζουν με μεγάλη λεπτομέρεια, τόσο τις καταπληκτικά σχεδιασμένες στολές, όσο και τα εντυπωσιακότατα εφέ που «παράγουν» οι ειδικές ικανότητες των χαρακτήρων μέσα στην ένταση της μάχης. Τα backgrounds είναι επίσης κάπως φτωχά, αλλά έτσι κι αλλιώς η κάμερα εστιάζει επίμονα κοντά στον χαρακτήρα σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα