Don’t Starve: Hamlet, Don’t Starve Together: The Forge, και άλλα συναρπαστικά νέα!

Το Don’t Starve είναι ένα πραγματικό indie survival διαμάντι (σε περίπτωση που δε το είχες ήδη καταλάβει εδώ). Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2013, με το multiplayer expansion “Don’t Starve Together” να κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2015. Το παιχνίδι παραμένει ένας αγαπημένος τίτλος ακόμα και σήμερα, και πρόσφατα μάθαμε ότι θα μας φέρει καινούρια καλούδια! Πρώτο από όλα, το Don’t Starve: Hamlet. Στο DLC αυτό θα βρεις μια πύλη από

όπου προέρχονται οι Pigmen. Εκεί θα δεις τον πολιτισμό τους (και ίσως θα κάνεις και λίγο χαμούλη για το καλό). Το Don’t Starve: Hamlet θα κυκλοφορήσει μέσα στους 6 πρώτους μήνες του 2018. Τώρα αναρωτιέσαι τι είναι το Don’t Starve Together: The Forge που ανέφερα στον τίτλο; Είναι ένα event, πρώτο από μία ολόκληρη σειρά που έχει προγραμματιστεί, στην οποία έως και 6 παίκτες θα προσπαθήσουν να νικήσουν τον Grand Master Boarrior (και θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα αν το καταφέρουν)! Το event πρόκειται να γίνει διαθέσιμο το Νοέμβρη που έρχεται (πρώτα για PC και μετά για όλες τις άλλες πλατφόρμες). Τελευταίο και καλύτερο νέο; Στο Don’t Starve Together έρχεται νέος χαρακτήρας· Η Winona, μία δυναμική κοπέλα που ξέρει πώς να επιβιώσει-αν και υπάρχουν διάφορες υποψίες για το πρόσωπό της!

Τα Don’t Starve και Don’t Starve Together μπορείς να τα βρεις στο Steam (εδώ και εδώ αντίστοιχα) ενώ θα σε κρατήσουμε ενημερωμένο/-η για κάθε νεότερο!

The post Don’t Starve: Hamlet, Don’t Starve Together: The Forge, και άλλα συναρπαστικά νέα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα