Corsair: Ανακοινώνει τη νέα σειρά μνημών τύπου DDR4, Vengeance LED!

Όπως ήδη γνωρίζει η πλειοψηφία των αναγνωστών μας εδώ στο gameslife.gr, η Corsair αποτελεί μια εταιρεία ηγέτιδα στο χώρο των μνημών και γενικώς του hardware για επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ανακοίνωσε τη διάθεση εκ μέρους της μιας νέας σειράς μνημών τύπου DDR4, τις Vengeance LED. Οι συγκεκριμένες μνήμες έχουν ειδικά διαμορφωθεί για να προσφέρουν κορυφαίες

επιδόσεις με τις τελευταίες και πιο πρόσφατες μητρικές, όπως τις Intel X99 και 100.

Είναι διαθέσιμες για αγορά σε κόκκινο αλλά και άσπρο χρώμα, ενώ τα ειδικά LEDs που διαθέτουν υπόσχονται να προσφέρουν στο PC σας ένα design που πολλοί θα ζήλευαν. Η αισθητική που υπόσχονται να προσφέρουν αυτές οι νέες μνήμες είναι κορυφαία, ενώ σε συνδυασμό με καινοτόμες ως προς το design μητρικές, είναι δυνατή η δημιουργία ξεχωριστών συστημάτων. Οι συχνότητες λειτουργίες φθάνουν μέχρι και τα 4.333 MHz, ενώ τα ειδικά heatspriders που υπάρχουν πάνω σε αυτές, συμβάλλουν στη γρήγορη απαγωγή της θερμοκρασίας.

Όντας διαθέσιμες σε χωρητικότητες των 16GB (2 x 8GB), 32GB (4 x 8GB/2 x 16GB) και 64GB (4 x 16GB) και με συχνότητες από τα 2.666MHz ως τα 4.333MHz υπόσχονται να αποτελέσουν την ιδανική λύση για όλους τους φανατικούς gamers αλλά και εκείνους που απασχολούνται με εργασίες φωτογραφίας και σχεδιασμού.

The post Corsair: Ανακοινώνει τη νέα σειρά μνημών τύπου DDR4, Vengeance LED! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα