Battlefield 1: Εγκαταλείπεται η εκκίνηση του παιχνιδιού από τον browser;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η DICE εργάζεται πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα για την προετοιμασία του Battlefield 1, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα κατά την παρουσίασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες κυλούν ομαλά και νέες φήμες αρχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σχετικά με τα χαρακτηριστικά που αυτό θα ενσωματώνει. Ο Julian Manolov, εκ μέρους της DICE, επιβεβαίωσε σε πολύ πρόσφατο tweet του, ότι οι παίκτες δεν

θα μπορούν να εκκινούν το παιχνίδι από τους web browsers. Ταυτόχρονα, το χαρακτηριστικό εκείνο που θα αντικαταστήσει τους web browsers, λέγεται ότι είναι πολύ καλύτερο από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα. Δυστυχώς, η μοίρα του Battlelog παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Όμως, ο τρόπος εκκίνησης του παιχνιδιού δεν αποτελεί το μόνο σημείο που απαιτεί βελτιώσεις και εργασία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία εργάζεται εντατικά για να βελτιώσει το weapon balancing, κάτι πολύ σημαντικό για παιχνίδια όπως το Battlefield. Άλλωστε, ένα άλλο στέλεχος της DICE, ο David Sirland, επιβεβαίωσε από την μεριά του ότι προσέλαβε δυο άτομα από την Symthic για να εργαστούν πάνω στον τομέα αυτό.

Το Battlefield 1 καταφθάνει τον Οκτώβριο για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, για να ενημερώνεστε για όλες τις νεώτερες εξελίξεις.

The post Battlefield 1: Εγκαταλείπεται η εκκίνηση του παιχνιδιού από τον browser; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα