Συλλήψεις στη Ζάκυνθο για ναρκωτικά

Στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου. Πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που αποκαλύφτηκαν έπειτα από διακριτική παρακολούθηση και αξιοποίηση πληροφοριών της Ασφάλειας Ζακύνθου. Οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα, ηλικίας από 23 έως 58 ετών, συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της διακίνησης κάνναβης καθώς και της καλλιέργειας δενδρυλλίων.

Στην πρώτη περίπτωση και στο πλαίσιο διαδοχικών

αστυνομικών επιχειρήσεων του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εντοπίστηκε ο 23χρονος κάτοικος του νησιού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα δέμα με ποσότητα κάνναβης 416 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που έγινε το μεσημέρι στις οικίες ενός 53χρονου και μιας 58χρονης στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 70 εκατοστά έως 1,5 μέτρο, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Keywords
Τυχαία Θέματα