Σφοδρή επίθεση Κυριάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξη που παραχώρησε στον “Τύπο της Κυριακής”. Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας το όνομά του οποίου ακούγεται έντονα μεταξύ εκείνων που πιθανολογείται ότι θα υπουργοποιηθούν στον επικείμενο ανασχηματισμό, ζήτησε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση των μέτρων που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή,

και προσδιόρισε ως εξαιρετικά αρνητικό τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποκοπεί από τη λογική του πολιτικού ακτιβισμού της βίας, όπως κατέδειξε η στάση του στο ζήτημα της εκλογής των συμβουλίων διοίκησης στα Πανεπιστήμια. Στην προσπάθεια δε θα διευρύνει τα ποσοστά του, συλλέγει στις τάξεις του κάθε λογής πολιτικό γυρολόγο, τουλάχιστον αυτούς που δεν βρίσκουν καταφύγιο στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έτσι όμως, δεν χτίζεις αξιόπιστη πρόταση εξουσίας.

Δυστυχώς, οι λίγες μετριοπαθείς και αξιόλογες φωνές φιμώνονται από την πλειονότητα των λαϊκιστών και των σπεκουλαδόρων”, υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε ότι χρειάζεται επαναπροσδιορισμός των σχέσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ως κυβερνητικών εταίρων, και ζήτησε από τους υπουργούς που “καθυστερούν”, να αποκτήσουν τον ταχύ βηματισμό του πρωθυπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα