Προβλέψεις για το Στοίχημα: Bet… τριών σπορ

Επιλογές ποδοσφαίρου (και εκτός κουπονιού), μπάσκετ και τένις

Ξεκίνημα με ένα ματς εκτός κουπονιού. Β’ Τουρκίας ποντάρω σπάνια αλλά συχνά κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ειδικά στον τελικό ανόδου και σήμερα κρίνεται ποια θα συνοδέψει την Μπουγιουκσεχίρ και την Μπαλικεσίρσπορ στη SuperLig. Ο νοκ άουτ τελικός ανόδου διεξάγεται στις 17:30 στο ουδέτερο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Φενερμπαχτσέ μεταξύ Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού και Σαμσουνσπόρ, οι οποίες απέκλεισαν στα ημιτελικά τις Ορντούσπορ και Ανκαρασπορ αντίστοιχα.
Τερμάτισαν σε 6η και 5η θέση αντίστοιχα στη regularseason, αμφότερες ομάδες έδρας και οι αποδόσεις είναι υπέρ της Σαμσουνσπόρ με 2.36 – 3.10 – 2.70 ενώ φέτος τα μεταξύ τους ματς ήταν… πόλο: 5-4 στη Μερσίνη και 3-3 στη Σαμψούντα!
Η είδηση έχει να κάνει με την παραίτηση, μόλις την Παρασκευή, του Γιλμάζ Βουράλ της Μερσίν καθώς κατήγγειλε ότι είναι απλήρωτος και τον διαδέχθηκε άρον άρον με συμβόλαιο τριών ημερών (!) και ανανέωση αν πάρει την άνοδο, ο γυρολόγος Χακάν Κουτλού! Ποιοτικά πάντως η ΜΙΓ υπερέχει, με σαφώς καλύτερο ρόστερ. Και κράτησα το goal/goal

Κατά τα λοιπά, η αυλαία της SuperLig σήμερα (και ραντεβού… 29 Αυγούστου) έχει τρία ματς, το διπλό της Κασίμπασα πέφτει και έχει και παρασκήνιο μιας και ίσως δεν πάρει άδεια για να παίξει στην Ευρώπη (αν βγει), η Τραμπζονσπόρ πληρώνει λίγο (1.60) και είναι και επίφοβη αν την ίδια ώρα δεν νικά η Κασίμπασα οπότε καταλήγω στην ισοπαλία που θέλει, και μπορεί να πάρει, η Σίβασπορ στο Καραμπούκ.

Η αυλαία στην Πορτογαλία πέφτει με τον τελικό του Κυπέλλου, Μπενφίκα – Ρίο Αβε. Στον πρόσφατο μεταξύ τους τελικό του Λιγκ Καπ οι Λουζιτανοί είχαν νικήσει με 2-0 αλλά μεσολάβησε το… ξενέρωμα με τη Σεβίλλη και η ομάδα από τη Βίλα ντο Κόντε δύναται να σκοράρει αυτή τη φορά (στο 2.25 το goal/goal).

Η Μπενφίκα, πλάκα πλάκα, δίνει τον 57ο αγώνα της φέτος (φοβερό να έχει γράψει 57 φορές για εφημερίδα και σάιτ την ίδια ομάδα μέσα στην ίδια σεζόν!) και η Αλκμααρ, για να πάω στην Ολλανδία, τον 58ο! 0-0 το πρώτο ματς με την Γκρόνινγκεν, ρεβάνς σήμερα στο «Ερομπορχ» εκεί όπου η γηπεδούχος έχει ρεκόρ 10-5-3 φέτος και 8-1-0 στα τελευταία εννέα. Ματς για… τριπλή, πήρα το ρίσκο του άσου καθώς η φετινή Γκρόνινγκεν αξίζει την Ευρώπη (ενώ την ΑΖ την έχει καταραστεί όλο το… Περιστέρι!).

Στην Ισπανία, υπάρχουν ένα κάρο σενάρια, χαρά στο κουράγιο του Βαγγέλη Λυκάκη που τα παρουσίασε στο kingbet.net και, μελετώντας τα, η μοιρασιά στο Βαγιεκάνο – Χετάφε είναι το μόνο που πόνταρα. Μοιρασιά… παίζει και στο Γκρόιτερ Φιρτ – Αμβούργο, όπως στο 0-0 του πρώτου ματς όπου η ομάδα του λιμανιού δεν άξιζε να μην ηττηθεί. Δεν ξεπερνώ το γεγονός ότι εκτός έδρας παίζει καλύτερα πάντως… Εξ ου και το ρίσκο.

Κλείσιμο (ποδοσφαιρικά) με Βραζιλία. Η Ατλέτικο Παραναένσε παίζει σε ουδέτερο της Μαρινγκά του Παρανά με τη Σαπεκοένσε η οποία (επιμένω ότι…) είναι υπερεκτιμημένη. Παίζει καλή μπάλα αλλά αμυντικά «πάσχει». Η Ατλέτικο είναι επί τρία σερί ματς χωρίς νίκη, έχει την ευκαιρία της και μου τράβηξε το ενδιαφέρον να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ.
Η Κορίνθιανς κάνει… επίσημη «πρώτη» στο νέο της γήπεδο, την «Αρένα», αήττητη ακόμη η ομάδα του Μάνο Μενέζες ενώ η Φιγκεϊρένσε με πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές απογοητεύει, bet στα γκολ της γηπεδούχου (τουλάχιστον δύο).

Υπάρχει και τένις στο πρόγραμμα, καλύτερο φινάλε δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στη Ρώμη με τον τελικό του ATP να φέρνει αντιπάλους τους δύο κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, στις 15:10: Ράφα Ναδάλ εναντίον Νόβακ Τζόκοβιτς σε… πρόβα τζενεράλε ενόψει Ρολάν Γκαρός.
Σαράντα φορές έχουν συναντηθεί οι δύο σούπερ σταρ και ο 28χρονος Ισπανός προηγείται στο head to head με 22-18., κυρίως όμως η υπεροχή του στο χώμα, είναι συντριπτική με σκορ 13-3! Ο Ράφα κυνηγάει τον όγδοο τίτλο του στη Ρώμη, 64ο συνολικά στην καριέρα του και 28ο σε επίπεδο Masters, ο Νόλε πάει για το τρίτο τρόπαιο στην ιταλική πρωτεύουσα, 44ο στην καριέρα του και 19ο Masters.
Πάντως αμφότεροι… μόχθησαν για να φτάσουν ως τον τελικό και μάλιστα με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Ειδικά ο Ναδάλ πέρασε ασυνήθιστα πολλές ώρες στο κορτ μέχρι τον ημιτελικό με τον Ντιμιτρόφ. Στο 1.78 ο Ναδάλ, στο 2.05 ο Τζόκοβιτς, ποντάρισμα υπέρ του Ισπανού αλλά και σε funbet στα σετ με 2-1.

Κλείσιμο με Euroleague. Δεν θέλει ανάλυση του γιατί η Ρεάλ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος και το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Αν κάτι με… φοβίζει είναι πως τα τελευταία χρόνια στα Final 4 κυριαρχούν τα αουτσάιντερ (π.χ. Ολυμπιακός!). Bet σε καλή απόδοση βγαίνει μόνο στο under / over και το line είναι στους 156,5. Οποτε βλέπω lines στο μπάσκετ, συγκρίνω με το αντίστοιχο στο χάντικαπ πόντων και σκέφτομαι.
Για απόψε είναι στους 10 πόντους το κυριότερο χάντικαπ, άρα το 79-78 (για το over), +/- το χάντικαπ μας κάνει σκορ 84-73. Δεν βλέπω τη Μακάμπι στους 73 πάντως… Φέτος, στο Top 16, ήρθαν 74-68 στη Μαδρίτη και 76-77 στο Τελ Αβίβ, αμφότερα under με το αποψινό line, κι εκεί ποντάρω.

ΥΓ. Ανανεώθηκε το Twitter, πλέον είναι το @nbozionelos.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Αναζητήσεις
αναλυση ανοδου η πτωσης αποδοσεων και σκορ στο στοιχημα
Τυχαία Θέματα