Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Fun bet με απόδοση 81.00!

Χθεσινός απολογισμός: δεν έπαιξε ο Μέσι άρα δεν ίσχυσε το ποντάρισμα για τα δύο γκολ του Αργεντινού (τι όνειρο είδα;), ό,τι άλλο πονταρίστηκε στο Μπαρτσελόνα – Μπάγερν πήγε… άκλαφτο: 1 ημίχρονο, 9-10 κόρνερ (ήταν… 4-0!), κόκκινη, πέναλτι και άσος με over 3,5.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 3 πονταρίσματα και 2 fun bets πονταρίστηκαν 50 ευρώ. Και όλα χάθηκαν (μεγάλη… επιτυχία!).

Στην Ευρώπη πρέπει να έχεις και ρέντα. Και στο Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ η πρόκριση

της Φενέρ, που έχει φέτος ρέντα αν μη τι άλλο, έρχεται και με επιβεβαίωση του πολύ χαμηλού, πια, άσου. Οπότε… στροφή στα special bets.

Λογικό… Το 1.45 του άσου δεν έχει αξία όταν μιλάμε αφενός για ημιτελικό, αφετέρου για δύο ομάδες που μόλις την Πέμπτη έδειξαν πολλές διαφορές στο γήπεδο με τη Φενέρ πολύ καλύτερη. Σαφώς στη Λισσαβώνα η Μπενφίκα αναμένεται να είναι βελτιωμένη, με την τουρκική ομάδα να έχει τρεις βασικούς εκτός (Τοπάλ, Γουεμπό και Μεϊρέλες) αλλά να έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της στην διοργάνωση πλην αυτού με την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία όπου όμως ήταν με παίκτη λιγότερο από το… 4ο λεπτό. Με γνώμονα τούτο, ίσως απαιτηθούν τρία γκολ από την Μπενφίκα για να προκριθεί και το over είναι αρκετά πιθανό.

Αν θα σκοράρει η Φενέρ; Εικάζω πως ναι, το έκανε σε σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά της ματς φέτος, και θυμίζω ότι στα έξι ματς των ομίλων δεν είχε τον Γουεμπό στα εξτρέμ (αφίχθη τον Ιανουάριο). Να βάλει το πρώτο γκολ; Δεν το αποκλείω αλλά και 1-0 και 2-0 να ηττάται, με 2-1 προκρίνεται αυτή και όχι η Μπενφίκα.

Πρώτη επιλογή το over, το λοιπόν. Και με τη σκέψη στο 2-1, συνδυασμός άσου με over 2,5 που πληρώνει καλά (2.10), πολύ καλύτερα από το goal/goal.

A, θυμίζω ότι μια εβδομάδα πριν πονταρίστηκε και προτάθηκε η πρόκριση της Φενέρ με απόδοση 2.50, πλέον έχει πέσει στο 1.85.

Στο Τσέλσι – Βασιλεία, θα ρίξω ένα χαβαλεδιάρικο fun bet… ενός ευρώπουλου με απόδοση 81.00 για πρόκριση της Βασιλείας στα πέναλτι! Εικάζω πως ένα γκολ οι Ελβετοί θα το βάλουν, η Τσέλσι λογικά… ναι οπότε βγαίνει μια δυάδα με goal/goal των δύο αποψινών του Europa League. Το ματς ξεκινάει από 1-1 κι από εκεί και πέρα όλα γίνονται, δεν την έχω χαμένη από χέρι την πρωταθλήτρια Ελβετίας!

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα