Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Combo στο Ταλίν, «πέλα» και Trixie

Οι αποψινοί αγώνες των εθνικών ομάδων προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Πολλές οι επιλογές σήμερα και το μάτι έκανε ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα από την Τρίτη, όταν είδα τις αποδόσεις. Αγγλία – Μαυροβούνιο στο 1.20+; Εδώ γελάμε! Μην υποτιμάτε ομάδες που έχουν μέσα τους κάτι από… «πλάβι»! Νησιά Φερόε – Καζακστάν με διπλό-«τυράκι» στο 2.00;

Προσωπικά πόνταρα βάσει κινήτρου σε ματς που η γηπεδούχος έχει και την ποιότητα να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της. ο λόγος για τα Σουηδία – Αυστρία και Ουκρανία – Πολωνία, αμφότερα στον άσο.

Με δεδομένο ότι οι Σουηδοί

υποδέχονται την Τρίτη, στο τελευταίο ματς, Γερμανία αλλά και το ότι οι Αυστριακοί υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων σε πιθανή ισοβαθμία, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για τους γηπεδούχους. Και, στο Χάρκοβο, η Ουκρανία με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση και διατηρεί τις ελπίδες της για την πρώτη, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει εύκολο έργο απέναντι στο Σαν Μαρίνο ενώ η Πολωνία την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Αγγλία κι είναι λογικό οι ελπίδες της να είναι ελάχιστες.

Συν ότι το ότι η Ουκρανία τιμωρήθηκε αλλά η FIFA δεν… πρόλαβε να βγάλει απόφαση, άρα το ματς διεξάγεται κανονικά με κόσμο, προσωπικά μου λέει πολλά.

Στα… πιο μεγάλα, τρεις οι σκέψεις, τις είπα… φωναχτά χθες στο Bet Radio: Δανία, κόντρα στην Ελβετία και Τουρκία από ημίχρονο.

Για το Εσθονία – Τουρκία δεν χωράει πολύ συζήτηση, η σκέψη ήταν για 2 από ημίχρονο αλλά το… πονήρεψα λίγο (1/2, άρα ψάχνουμε για «πέλα» = ανατροπή – ανατροπέλα – πέλα) και προτιμότερος είναι ο συνδυασμός διπλού και over.

Στο Δανία – Ιταλία προφανώς και το μυαλό πάει πίσω στο στις 22 Ιουνίου 2004 στο Πόρτο. Τότε που Σουηδία και Δανία έφεραν 2-2, ήτοι το μόνο σκορ που απέκλειε την Ιταλία και η αλήθεια, που ήξεραν όλοι αλλά κανείς δεν τολμούσε να πει δημόσια, αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι από τον Μόρτεν Ολσεν: «Λογικό ήταν να συμφωνήσουμε με τους Σουηδούς» είχε πει ειρωνικά ο ίδιος προπονητής που θα καθίσει σήμερα στον πάγκο της Δανίας στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης.

Για να έρθει… εκδίκηση για τη «σκουάντρα ατζούρα» του Τσέζαρε Πραντέλι, δεν χρειάζεται να κερδίσει: αρκεί να μην αφήσει τους Δανούς να μην πάρουν τους τρεις βαθμούς. Βέβαια δεν παίζουν Ντε Ρόσι και Μπαλοτέλι ενώ Βεράτι και Ινσίνιε ίσως προφυλαχθούν ενώ, μην ξεχνάτε, οι Ιταλοί βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Συνεπώς, τα της εκδίκησης μπορούν να περιμένουν!

Πολύ… παρασκήνιο και στο Αλβανία – Ελβετία. Στις μικρές εθνικές τους ομάδες οι γείτονες έχουν πολλούς… αλβανοποιημένους αλλοδαπούς παίκτες, ακόμη και νεαρούς Ελβετούς (!) ενώ στη νυν ελβετική αποστολή υπάρχουν πέντε Κοσοβάροι (Τζάκα, Σακίρι, Τζεμαϊλί, Μπεχράμι και Μεχμέντι), οι οποί αποτελούν… κόκκινο πανί για την Αλβανία! Για να ελπίζει στη 2η θέση η Αλβανία, πρέπει να νικήσει. Και η Ελβετία, που παραμένει αήττητη στον όμιλο, μια χαρά θα είναι με τον βαθμό. Συν ότι ρέφερι είναι ο Πέδρο Προένσα, ρέφερι «ειδικών αποστολών» ο Πορτογάλος (Μπενφίκα και Πόρτο κατεβάζουν ρυθμό όποτε τις «σφυρίζει») άρα περιμένω μια… καλή μεταχείριση στους Ελβετούς.

Στο Ερεβάν παίζουν Αρμενία – Βουλγαρία. Θεωρητικές είναι οι ελπίδες των Αρμένιων για να προλάβουν τη 2η θέση, αντιθέτως με νίκη οι Βούλγαροι κάνουν το αποφασιστικό βήμα. Και εκτός Σόφιας έχασαν μόνο στην Ιταλία (και εκεί με 1-0), πήραν 0-0 στην Τσεχία, 1-1 στη Δανία και νίκησαν στη Μάλτα: μια χαρά τα πάνε.

Στο ΕλλάδαΣλοβακία, ποντάρουμε σε «γκέλες» των Βόσνιων για να βγούμε πρώτοι. Κι επειδή κάτι τέτοιο είναι απίθανο (αποφεύγω να χρησιμοποιώ τη λέξη «αποκλείεται»), και να μη νικήσουμε… τι έγινε; Μια χαρά ομάδα έχουν οι Σλοβάκοι, αδιάφοροι είναι άρα θα παίξουν χαλαρά και εμείς είμαστε συνέχεια στην… τσίτα. Διπλό (σε fun bet).

ΥΓ. Και μια πρόταση από σήμερα, μιας και η στήλη θα «επανέλθει» πάλι την Τρίτη, για το Σαββατοκύριακο. Το μεγάλο ντέρμπι της επαρχίας του Βενέτο στην Ιταλία είναι αυτό ανάμεσα σε Τσιταντέλα και Πάντοβα. Μια Τσιταντέλα που είναι η… μικρή της περιοχής, παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων ενώ η Πάντοβα πήρε μια απίστευτη νίκη με 3-2 επί της Βερόνα, απίστευτη μιας και ως το 65’ το σκορ ήταν 1-2 αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν στο… 1-5. Και, από τη στιγμή που το «γύρισε», πάει με καλή ψυχολογία αλλά και αυτοπεποίθηση.

ΥΓ2. Μια… διαφορετική Παρασκευή σήμερα και θα τα πούμε on air στο Bet Radio για δύο ώρες, από τις 18:00 ως τις 20:00!

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα