Κριτική σε Τσίπρα από τον Αλέξη Μητρόπουλο

Ο Αλέξης Μητρόπουλος θεωρείται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ άτυπος εκπρόσωπος των ΠΑΣΟΚογενών στελεχών που μετακόμισαν στην Κουμουνδούρου από την Ιπποκράτους, όταν κατανόησαν εγκαίρως τη βαθιά τομή που βρισκόταν σε εξέλιξη στο πολιτικό σκηνικό, και ιδιαίτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Στην πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και στις εσωτερικές διεργασίες για τη στελέχωση των οργάνων, η συγκεκριμένη ομάδα στελεχών δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά. Ενώ, δεν λείπει και η δημόσια αποδοκιμασία, όπως συνέβη από τον επικεφαλής του

Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτη Λαφαζάνη, που τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τα περιθώρια να εξελιχθεί σε… χωνευτήρι πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, με συνέντευξη που παραχωρεί στη “Real News”, ο Αλέξης Μητρόπουλος ασκεί κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. “Η προοπτική της κυβέρνησης της Αριστεράς δεν φαίνεται σήμερα ρεαλιστική, όχι πάντως με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ”, δηλώνει, και προειδοποιεί ότι “ο πολιτικός χρόνος τελειώνει για όλους μας”.

Αναφορικά δε με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη σχετικά με το… κλείσιμο της πόρτας σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Μητρόπουλος συνιστά… προσοχή: “Η σκόπιμη επανάληψη του αυτονόητου, με αμφίσημες και αφοριστικές εκφράσεις μπορεί να οδηγήσει στην αποθάρρυνση των εν δυνάμει οπαδών και συμμάχων μας”, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα