Κηδεύτηκε στα Χανιά ο 21χρονος Σάββας Παπαδόπουλος

Στο κοιμητήριο της «Αγιάς» κηδεύτηκε και o δεύτερος φοιτητής, ο 21χρονος Σάββας Παπαδόπουλος, που έχασε τη ζωή του στη Λάρισα, εξαιτίας αναθυμιάσεων από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κυδωνίας- Αποκορώνου, Δαμασκηνό. Στη συνέχεια σχηματίστηκε πομπή στην οποία προηγούνταν μικροί μαθητές που έραιναν με λουλούδια τα διάφορα σημεία διέλευσης, ενώ συμφοιτητές και συμμαθητές του 21χρονου

μετέφεραν τη σορό του φίλου τους μέχρι το κοιμητήριο της περιοχής για το τελευταίο «αντίο».

Στο μεταξύ, σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία των δυο εκ των τριών φοιτητών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας.

Ο ένας από τους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αποσωλήνωθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον και ο δεύτερος, είχε ήδη επαφή με τους οικείους του και νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Στάσιμη και κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παραμένει διασωληνωμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα